Horoscop


Berbec 

Vă întâlniţi cu o cunoştinţă veche, pe care nu aţi mai văzut-o de multă vreme. În viaţa sentimentală deveniţi extrem de lucid şi renunţaţi la iluzii. Alegeţi acea persoană care corespunde criteriilor şi care răspunde sentimentelor dv., de la care vă  doriţi stabilitate şi fidelitate. Vă fac bine serile tihnite şi odihna, aşa că de Sărbători faceţi-vă un program recreativ împreună cu familia.

Taur 

Relaţia sentimentală evoluează într-un climat stabil şi chiar peste aşteptări. Aveţi nevoie de tandreţe şi evitaţi pe cât posibil riscul unor tensiuni inutile. Prieteniile se dovedesc utile situaţiei sociale. Bucuraţi-vă de aceste relaţii, fără a arăta însă un interes material imediat. Pe plan profesional, veţi avea o realizare la sfârşitul intervalului şi veţi primi aprecieri din partea colegilor şi şefilor.

Gemeni 

Sunteţi mai hotărât ca oricând să vă lărgiţi orizonturile, deoarece vă simţiţi închis într-un mediu care nu vă mai stimulează. Circumstanţele vor veni în întâmpinarea dorinţei dv. şi va trebui să faceţi o alegere. Este o perioadă perfectă pentru a vă arăta afecţiunea faţă de partenerul de viaţă. Este posibil să primiţi nişte bani la care nu mai speraţi, dar care vă pică exact la ţanc.

Rac 

Începeţi o perioadă problematică, pe plan familial. Este important să vă păstraţi sângele rece şi curajul, pentru a depăşi cu bine dificultăţile întâlnite. În viaţa socială, câştigaţi teren şi vă apropiaţi de scopul propus. Acceptaţi iniţiativele partenerului, pentru a trăi momente frumoase şi intense alături de el. Chiar dacă e greu, ar fi indicat să renunţaţi la excesele culinare în această perioadă.

Leu 

Apar oportunităţi de câştiguri băneşti. Dacă însă vi se fac propuneri dubioase, este mai bine să vă feriţi de orice implicare. Este o săptămână în care ar fi bine să nu adoptaţi poziţii rigide şi să daţi dovadă de mai multă toleranţă, pentru a vă bucura de echilibru în relaţiile cu cei din jur. Aveţi dificultăţi de comunicare cu cei din anturaj, aşa că încercaţi să-i abordaţi într-o manieră mai subtilă.

Fecioară 

Un membru al familiei vă oferă ajutorul pentru a reuşi într-o problemă profesională sau financiară. Cu persoanele din jur sunteţi sincer, exprimându-vă părerea într-un mod care poate să rănească uşor. Este o perioadă în care va fi nevoie să luaţi unele decizii în privinţa banilor, mai ales că se apropie Sărbătorile de iarnă. Sunteţi fermecător în faţa persoanelor care vă interesează, însă fiţi mai selectivi.

Balanţă 

În plan profesional, veţi avea o mică surpriză, în sensul că va trebui să reveniţi asupra unor lucrări pe care le-aţi considerat rezolvate. Oricum, veţi avea parte de o săptămână stresantă, în care se vor ivi tot felul de situaţii care vă vor ţine cu sufletul la gură. Neînţelegerile cu partenerul nu vă vor afecta într-o prea mare măsură, dacă veţi şti să vă stăpâniţi tendinţa de a-l domina.

Scorpion 

Veţi avea posibilitatea să comunicaţi cu o persoană pe care nu aţi mai văzut-o demult. Informaţiile pe care le veţi primi de la aceasta vă vor ajuta să priviţi viaţa într-un mod optimist. Va fi nevoie să faceţi o mulţime de drumuri pentru a rezolva problemele cu care vă confruntaţi la serviciu, dar acest lucru nu vă va obosi. Pe plan financiar, fiţi cât se poate de prudent.

Săgetator 

Traversaţi o perioadă în care este indicat să nu vă implicaţi în activităţi care vizează o realizare imediată. La serviciu vi se vor repartiza noi sarcini, ceea ce vă va demonstra că şefii vă apreciază eforturile. Colegii, în schimb, fără a se arăta răutăcioşi, nu vor fi dispuşi să coopereze. În această perioadă ar fi bine să acordaţi ceva mai multă atenţie partenerului şi căminului.

Capricorn 

Capacitatea de convingere va atinge limita superioară, aşa că puteţi încerca să vă găsiţi noi adepţi pentru proiectele pe care le aveţi în plan. Situaţia profesională este excelentă şi, dacă până acum nu vi s-a oferit o ocazie de a arăta ce puteţi, n-ar fi exclus ca aceasta să se ivească acum. Starea dv. psihică este destul de bună, mai ales că partenerul vă sprijină în tot ce faceţi.

Vărsător 

Interesul pentru activităţile sociale va fi peste nivelul obişnuit. Veţi primi o invitaţie, căreia ar fi bine să-i daţi curs; nu de alta, dar, într-un astfel de context, aţi putea cunoaşte pe cineva care vă va fi de un real folos în viitorul apropiat. Relaţia cu persoana iubită ar putea deveni mai tensionată dacă veţi insista să vă susţineţi cu prea multă vehemenţă punctele de vedere.

Peşti 

Obstacolele care vă vor sta în cale vor putea fi depăşite fără probleme. În ceea ce priveşte câştigurile materiale, acestea nu vor lipsi, dar şi cheltuielile vor fi pe măsură. O activitate extraprofesională ar putea deveni rentabilă. Relaţia cu colegii evoluează ceva mai bine, aşa că puteţi spera la sprijinul acestora. Iniţiativele dv. în plan sentimental vor fi apreciate de partenerul de viaţă.