100 de noi locuri de muncă în municipiu


Conducerea Primăriei Caransebeş a avut recent o întâlnire cu reprezentantul oamenilor de afaceri belgieni care vor să investească într-o fabrică specializată în ţesătorie, imprimarea de steaguri, produse textile, materiale publicitare şi bannere. William Longueville, directorul general al firmei, s-a arătat extreme de mulţumit, atât de facilităţile puse la dispoziţie de administraţia locală, cât şi de terenul oferit.

Fabrica va fi amplasată lângă TMD şi va crea 100 de noi locuri de muncă. Este o noutate în acest domeniu pentru Caransebeş, iar oficialii belgieni au fost foarte încântaţi de suprafaţa de 2,7 hectare pe care le-am oferit-o în partea nordică, lângă Centură, având în vedere că zona este în expansiune şi pentru că acolo pot beneficia de toate utilităţile de care au nevoie. Mai mult, facilităţile pe care Primăria le oferă, în special cea care le asigură un termen de graţie de un an la achiziţia terenului, le-au convenit foarte mult”, a declarat primarul municipiului, Marcel Vela.

În cel mult o lună, belgienii vor reveni cu o cerere la Comisia de investiţii a Primăriei Caransebeş şi cu toate documentele ce ţin de implementarea unei asemenea investiţii. (B. Naum)