Oţelu Roşu, încins de Serbările Verii


În week-end-ul trecut, laOţelu roşu a avut loc prima ediţie aSerbărilor Verii, eveniment organizat de Primăria capitalei Văii Bistrei şi Asociaţia „Speranţă şi Acţiune” Timişoara. În prima zi, vineri, pe platoul din faţa Combinatului din oraş au avut loc o serie de jocuri şi concursuri distractive, precum şi un program umoristic asigurat de Grupul „OZN”.

Sâmbătă, momentul culminant al serii a fost show-ul făcut de Silviu Paşca, unul dintre remarcaţii de la „Vocea României”, şi formaţia sa. Ei au interpretat piese din repertoriul internaţional, dar Silviu a cântat şi hitul său, „Şase vieţi”, care face senzaţie în cluburi. Pe scenă au mai urcat şi cei de la „Desant”, o trupă de rock care nu mai are nevoie de nicio prezentare, precum şi Anastasia Sandu. Un alt punct de atracţie l-a constituit prezenţa la Oţelu Roşu a celebrului caricaturist Ştefan Popa Popa’s, invitat special la aceste serbări, care a imortalizat în portrete „la minut” figurile celor care au dorit acest lucru.

Ziua de duminică a fost dedicată muzicii populare, cei prezenţi pe platoul din centrul civic al oraşului putându-se delecta cu melodiile interpretate de Gheorghe Turda, Traian Barbu, Felicia Stoian, Doriana Talpeş, Mariana Zota, Claudia Barbu, Maria Coman, precum şi evoluţiile componenţilor Ansamblului „Iedera”, din localitate. (M. Doman)