Firma caransebeșeană Nadina Holiday și-a deschis o agenție la ReșițaLa cinci ani de la deschiderea, în 2018, a firmei Nadina Holiday, societatea caransebeșeană de turism a deschis săptămâna trecută o agenție la Reșița. Sediul acesteia este situat pe Str. Independenței, nr. 1, iar la eveniment au participat mulți turiști din oraș care, de mai mulți ani, merg în sejururi sau concedii cu această firmă, acesta fiind și motivul pentru care Nicoleta Șutac, administratorul societății, a luat decizia de a deschide un punct de lucru și în municipiul de pe malurile Bârzavei. Ziua – ne-a mai spus aceasta – a fost aleasă pentru că ea a coincis cu deschiderea Târgului de Turism al României, care a avut loc la București, deoarece Nadina Holiday a putut să-și prezinte acolo ofertele online, pe site-ul propriu www.nadinaholiday.ro , cu această ocazie făcându-se și primele rezervări.
„Agenția noastră oferă pachete turistice în țară și străinătate, în Turcia, Egipt, Tunisia, Dubai, Cipru, Grecia și Bulgaria, ca să dau doar câteva exemple, cu zboruri de pe aeroporturile din Timișoara și Arad, unde transferul turiștilor se face gratuit, atât la dus, cât și la revenire în România, ceea ce a constituit un atu pentru noi. Le stăm la dispoziție clienților noștri cu sejururi, bilete de avion, circuite, asigurări de călătorie, medicale sau pentru bagaje. Deocamdată avem doar o angajată la Reșița, dar am să mai fac și eu naveta de la Caransebeș ca să o mai ajut, iar asta mă face să-mi amintesc cum, în urmă cu cinci ani, am invadat pur şi simplu biroul soțului meu cu un laptop și m-am pus pe treabă. De atunci, firma a tot evoluat, doar anul acesta având peste 1.500 de clienți care au apelat la serviciile noastre. Sunt foarte multe grupuri, oamenii ne văd în mediul online, pe rețelele de socializare, dacă sunt mulțumiți de noi ne recomandă, și cred că asta e cea mai bună reclamă. Avem zece microbuze, anul acesta am mai cumpărat unul marca Mercedes, pentru transferuri private, dar dacă e vorba de un număr mai mare de turiști apelez la autocarele firmei soțului, Nadina, care are peste 30 de astfel de mijloace de transport, mai ales că de anul acesta vom organiza sejururi nu doar la Paralia Katerini, ci și la Thasos”, ne-a spus administratorul firmei Nadina Holiday, Nicoleta Șutac.
Anul trecut, a adăugat aceasta, a fost invitată în Antalya, Turcia, unde societatea caransebeșeană a fost nominalizată la categoria BEST – Zona Vest.
Sonia BERGER