Horoscop


Berbec

Din punct de vedere financiar, veţi avea unele avantaje. Este posibil să aveţi parte de un câştig datorită unei activităţi intelectuale pe care aţi finalizat-o, sau unei decizii inspirate pe care aţi luat-o. Dorinţa de a face ceva mai deosebit nu se va putea concretiza aşa cum vă doriţi. Pentru tot ce v-aţi pus în plan este nevoie de un efort mai mare decât vă imaginaţi.

Taur

Partenerul de viaţă vă va fi de un real folos în cazul în care veţi dori să rezolvaţi o problemă de natură profesională. Nu vă grăbiţi să faceţi schimbări în viaţă, deoarece s-ar putea dovedi în scurt timp că aţi făcut o greşeală. Unul din planurile mai vechi ar putea fi pus în practică, cu condiţia să acceptaţi sfaturile celor din jur. Sunt posibile discuţii în contradictoriu cu şefii.

Gemeni

De energie nu duceţi lipsă, dar sunteţi cam împrăştiat şi nu reuşiţi să o folosiţi în mod eficient. Doriţi să faceţi prea multe lucruri odată şi riscul este să nu rezolvaţi mai nimic. O informaţie pe care o veţi primi, folosită corespunzător, s-ar putea transforma în bani lichizi. Activităţile de colaborare se vor dovedi avantajoase. Vă sfătuim să nu neglijaţi viaţa de familie.

Rac

În cazul în care aveţi în plan să faceţi o investiţie în apartament, veţi reuşi să depăşiţi obstacolele care nu vor întârzia să apară. Comunicarea cu cei din jur va fi în principiu bună şi vă va permite să intraţi în posesia unor informaţii ce vă vor fi de un real folos în viitorul apropiat. Aţi putea demara o colaborare care îşi va arăta roadele în timp destul de scurt.

Leu

Dispuneţi de suficientă energie pentru a finaliza ceea ce v-aţi propus. Sunteţi optimist, încrezător, deşi din când în când aveţi un sentiment de nemulţumire. Lucrurile vă vor ieşi destul de greu, dar dacă veţi fi perseverent veţi avea parte şi de unele avantaje. Nu vă lăsaţi sfătuit de persoane mai tinere, care se vor dovedi cam superficiale. Vă sfătuim să aveţi răbdare în această perioadă.

Fecioară

Sunteţi tensionat şi vă agitaţi foarte mult. Propunerile de petrecere a timpului liber nu se vor lăsa prea mult aşteptate, aşa că veţi avea de unde să alegeţi. Sănătatea, fără să vă creeze probleme deosebite, nu va fi punctul forte pentru dv. în această perioadă. Reuşiţi să comunicaţi bine cu cei din jur, în ciuda unor neînţelegeri minore. Faceţi impresie bună cu seriozitatea de care daţi dovadă.

Balanţă

Relaţia cu un vechi prieten va reveni în atenţia dv. Cheltuielile vor fi destul de mari, dar măcar puteţi miza pe sprijinul celor din jur. Dacă veţi începe un nou proiect, nu vă grăbiţi, pentru că altfel s-ar putea să constataţi că aţi făcut o greşeală.N-ar fi exclus să fiţi obligat să faceţi un drum pe care, de fapt, nu îl doreaţi. Vă sfătuim să nu neglijaţi odihna.

Scorpion

Din punct de vedere mental, funcţionaţi deosebit de eficient. Aţi putea participa la o activitate intelectuală, ocazie cu care veţi reuşi să ieşiţi în evidenţă. Pentru a vă rezolva problemele din cămin sau cele familiale va fi nevoie de multă alergătură, ceea ce vă va obosi. Încercaţi să vă găsiţi ceva timp pentru o activitate relaxantă şi vă veţi simţi mult mai bine.

Săgetător

Relaţia cu partenerul de viaţă este într-un echilibru instabil. Faceţi eforturi pentru a o menţine pe linia de plutire. Veţi avea însă ocazia să vă consolidaţi relaţia cu persoana iubită, dar n-ar fi exclus nici să cunoaşteţi pe cineva de care să vă legaţi afectiv. În colectiv există unele nemulţumiri. Puteţi însă aplana eventualele conflicte, dacă daţi dovadă de calm.

Capricorn

Sunteţi puţin cam obosit, aşa că cel mai bine ar fi să vă faceţi un program care să conţină mai multe ore de odihnă. Tot ceea ce veţi demara în această săptămână se va finaliza cu o oarecare întârziere şi va necesita răbdare şi perseverenţă. Nu ar strica să vă preocupaţi ceva mai mult de aspectul exterior. O vizită prin magazine vă va îmbunătăţi considerabil starea psihică.

Vărsător

Conjunctura astrală vă favorizează, aşa că aţi putea să puneţi în practică proiecte mai deosebite. Sprijinul partenerului de viaţă vă este asigurat pe tot parcursul intervalului. Aţi vrea să vă schimbaţi locul de muncă. Cel puţin deocamdată, şansele de reuşită în această direcţie sunt mari, dar ar fi bine să gândiţi şi în perspectivă. Financiar, staţi destul de bine.

Peşti

Relaţia cu partenerul de viaţă este destul de tensionată şi, dacă nu veţi fi mai atent, veţi avea neplăceri serioase. Aveţi tendinţa de a vă implica în prea multe activităţi, ceea ce vă împiedică să duceţi la bun sfârşit câte ceva. Pe tot parcursul intervalului, evenimentele se vor succeda cu rapiditate, astfel încât nu veţi avea timp nici măcar să respiraţi.