FC Caransebeş rămâne în Liga a III-a! 1


FC Carasnebeş – Minerul Motru 3-1 (2-0)
caransebes motru 1Joi, 30 mai, în Liga a III-a s-a disputat etapa cu numărul 26, ultima a returului actualului campionat, în care FC Caransebeş a întâlnit, într-un meci al supravieţuirii în acest eşalon, pe liderul clasamentului, Minerul Motru, echipă promovată deja în Liga a II-a. Vremea rece şi ploaia nu i-au împiedicat pe gugulanii iubitori de fotbal să vină în număr nesperat de mare pe Stadionul CFR, în cazul unui eşec ei putând asista la cântecul de lebădă a formaţiei-fanion a municipiului de pe Timiş şi Sebeş în Liga a III-a.
Scorul a fost deschis în minutul 11, după o centrare perfectă venită de pe dreapta, de la Văcărescu, Morar învingându-l pe Trică cu o lovitură de cap, de la linia careului de 6 metri.
Gazdele şi-au mărit avantajul în minutul 43, printr-un penalty obţinut de Morar şi transformat perfect de Suru, care a trimis imparabil, în vinclul din stânga al porţii lui Trică.
Oaspeţii au redus din handicap în minutul 63, când Stoenac a trimis cu latul, de la 10 metri, după o centrare venită de pe partea dreaptă, de la Ştefan.
Scorul final a fost stabilit în minutul 75, de către Ganea, care, angajat bine de Morar, l-a învins pe Trică cu un lob de la 18 metri.
Acest rezultat, coroborat cu victoria FCM-ul din Reşiţa în deplasare, la Făget, scor 2-0, şi înfrângerea suferită de Apă Craiova la Jiul Rovinari asigură menţinerea echipei gugulane în Liga a III-a şi în campionatul viitor.
După meci, atât primarul Marcel Vela, cât şi tehnicianul gazdelor, Marius Dulca, au avut numai cuvinte de laudă la adresa jucătorilor de la FCM Reşiţa şi a antrenorului Sandu Roco. Declaraţiile celor doi, precum şi mai multe date legate de acest meci, le puteţi citi în ediţia tipărită a ziarului, care va apărea pe piaţă joi, 6 iunie.


Un gând despre “FC Caransebeş rămâne în Liga a III-a!

  • Petru Fuchs

    Oare de ce Resita cu 2 echipe si una din Caransebes nu pot sa-si promoveze o formatie puternica din Caras in liga a 2-a? De ce Gorjul stie sa-si valorifice la maximum fratia dintre primariile din Motru, Matasari, Rovinari si Tg.Jiu?

Comentariile sunt închise.