Fără drept de apel!


În etapa cu numărul 4 a Diviziei A1 de volei, Banatul caransebeș a întâlnit sâmbătă, 29 octombrie, în Polivalenta din Pipirig, pe CS U Cluj, formație pe care a întrecut-o cu 3-0, pe seturi 25-16, 25-15 și 25-17.

A fost un meci pe care elevii lui Răzvan Parpală l-au controlat de la un capăt la altul, lucru reflectat și de scorul înregistrat pe tabelă.

„La cum s-a văzut meciul de azi, nu credeam că o să fie chiar așa de ușor… Am dominat jocul de la început până la sfârșit, s-a văzut că suntem superiori Clujului și rezultatul arată acest fapt. Ne așteaptă un meci foarte greu la București, dar noi mergem acolo la victorie. La Craiova, cu campioana României, la fel, îi cunoaștem, ne-am bătut cu ei la Cupa Banatului, și acolo mergem la victorie, ca la orice meci”, a declarat la finalul partidei antrenorul caransebeșenilor, Răzvan Parpală.

Pentru Banatul au evoluat Sufa, Eminovic, Mejia, Petrusevic, Teleleu, Stevanovic și Kullo, pe parcurs intrând și Gemănariu, Nan, Diaconescu și Kurpa.

După victoria de sâmbătă, gugulanii acumulează 6 puncte în clasamentul primei ligi de volei și se situează în continuare pe poziția a șaptea.

Caransebeșenii au jucat miercuri, 2 noiembrie, cu CSM București, o partidă încheiată după închiderea ediției noastre de ziar, iar sâmbătă, 5 noiembrie, pe gugulani îi așteaptă un alt meci în deplasare, de astă dată la SCM U Craiova. (S. Rogoz)