Horoscop


Berbec

Sunt şanse mari să finalizaţi o lucrare pe care aţi început-o de mai mult timp. Colegii vă vor acorda tot sprijinul de care aveţi nevoie şi asta vă va ridica mult moralul. În schimb, în plan financiar nu va fi o săptămână nemaipomenită, căci pot să apară unele cheltuieli nedorite. Pe cât posibil, încercaţi să daţi dovadă de mai multă diplomaţie în raporturile cu superiorii ierarhici.

Taur

Nu veţi fi în apele dv., dar întâlnirile cu prietenii şi, în general, activităţile sociale vă vor ajuta să vă recăpătaţi buna-dispoziţie şi încrederea în viitor. Aţi dori mai mult de la partenerul de viaţă, şi faptul că lucrurile nu evoluează chiar aşa cum aţi vrea vă nelinişteşte. Evitaţi să daţi curs suspiciunilor la serviciu, mai ales că în viitorul apropiat aţi putea avea o reuşită pe plan profesional.

Gemeni

Evitaţi să vă încăpăţânaţi şi să vă susţineţi cu prea multă înverşunare punctele de vedere. Încercaţi să fiţi ceva mai cooperant şi, mai ales, mare atenţie să nu stârniţi gelozia partenerului. Situaţia profesională este în ansamblu bună. La serviciu se vor ivi tot felul de situaţii şi nu vă va fi prea uşor să le descurcaţi. Din punct de vedere financiar, situaţia se va îmbunătăţi. Ar fi bine să vă ascultaţi intuiţia.

Rac

Activităţile sociale în care sunteţi implicat vă vor permite să cunoaşteţi persoane care vă vor stârni interesul. Veţi face o bună impresie şi veţi putea miza pe sprijinul cuiva din anturajul apropiat. Sunteţi optimist şi plin de energie, şi asta vă mobilizează să realizaţi lucruri deosebite. Unul dintre proiecte va trebui amânat. Vă veţi simţi foarte bine într-o vizită, unde veţi fi în centrul atenţiei.

Leu

În cazul în care doriţi să vă îmbunătăţiţi confortul în apartament, ar fi bine să mai amânaţi acest lucru, mai ales că nu staţi prea bine cu banii. În relaţia cu superiorii ierarhici vor fi discuţii aprinse şi ar fi de dorit să nu insistaţi să vă impuneţi punctele de vedere. Evitaţi discuţiile în contradictoriu şi, mai ales, fiţi ceva mai conciliant. Relaţiile cu partenerul de viaţă sunt foarte bune.

Fecioară

Este posibil să aveţi parte de un câştig ce vă va permite să vă echilibraţi pentru un timp situaţia financiară. Energia mentală atinge cote maxime, astfel încât aţi putea face faţă cu succes unor activităţi intelectuale sau aţi putea lua decizii în problemele delicate. Ar fi bine să amânaţi întâlnirile cu prietenii şi să petreceţi mai mult timp în sânul familiei. Încercaţi să vă organizaţi timpul cât mai eficient.

Balanţă

În jur aveţi multe persoane care nu sunt ceea ce par a fi. Alegeţi-vă cu grijă colaboratorii, altfel veţi avea surprize mai puţin plăcute. În cazul în care aveţi nevoie de un împrumut, şansa va fi de partea dv. Nu comentaţi deciziile pe care le iau cei din jur. Revine în actualitate o problemă sentimentală mai veche şi s-ar putea să aveți discuții cu partenerul de viaţă. 

Scorpion

Rezultatele pe care le aşteptaţi întârzie să apară, ceea ce vă nelinişteşte şi vă nemulţumeşte totodată. Nu trebuie să vă faceţi probleme; ideile dv. sunt excelente, dar trebuie să daţi dovadă de mai multă răbdare. Oricum, traversaţi o perioadă bună, în care eforturile dv. sunt recunoscute la toate nivelurile. Puţină mişcare în aer liber sau o carte bună vă vor face să vă simţiţi alt om.

Săgetător

La serviciu veţi afla o veste care vă va pune pe gânduri, dar în scurt timp se va dovedi a fi o alarmă falsă. Activităţile sociale vă vor da ocazia să vă relaxaţi, dar şi să vă puneţi în valoare cunoştinţele. Spre sfârşitul perioadei este posibil să aflaţi că una dintre rude are o problemă de sănătate. Nu trebuie să aveţi emoţii, căci lucrurile se vor rezolva în scurt timp.

Capricorn

Energia fizică nu este la nivelul cu care v-aţi obişnuit, dar aveţi suficientă voinţă încât să puteţi duce la bun sfârşit tot ceea ce v-aţi propus. La serviciu veţi avea de făcut faţă unor activităţi dificile, dar vă veţi descurca. În cazul în care vi se propune să demaraţi o activitate nouă, nu trebuie să vă aşteptaţi ca rezultatele să se vadă imediat. Perseverenţa este necesară în tot ce faceţi.

Vărsător

E posibil să câştigați niște bani sau aţi putea primi un cadou de la o cunoștință. La serviciu vă aşteaptă o perioadă destul de agitată, căci este posibil să apară tot felul de neînţelegeri în relaţia cu colegii. Chiar dacă nu vă simţiţi în forma cea mai bună, păstraţi-vă ceva mai mult timp pentru mişcare. Nu vorbiţi oricui despre proiectele dv., pentru că nu toţi cei ce vă înconjoară sunt demni de încredere.

Peşti

Aţi putea rezolva una dintre problemele cu care vă confruntaţi la serviciu, ceea ce vă va aduce aprecierea superiorilor ierarhici. Atenţie însă la relaţia cu colegii, căci se pare că cineva „vă sapă” cam de mult timp. N-ar fi rău să vă dedicaţi ceva mai mult din timpul liber activităţilor recreative în compania membrilor familiei. Cheltuielile nu vă vor face probleme în această perioadă.