După ce s-au numărat, la „C.D. Loga” s-au ales Bobocii


Vineri, 23 octombrie, a avut loc Balul Bobocilor la Colegiul Național „C.D. Loga” din Caransebeş. La început – ne-au spus organizatorii, elevii claselor a XII-a –, a părut imposibil să realizeze un bal atât de reuşit, manifestarea fiind departe de şcoală, respectiv la Casa de Cultură „George Suru”, în plus organizarea trebuia stabilita până la ultimul detaliu. Dar, datorită cooperării şi ideilor ingenioase, „am reuşit să organizăm cel mai frumos bal pe care noi, cei de clasa a XII-a, l-am văzut până acum”. Aceasta, au mai spus ei, şi probabil pentru că a fost diferit de cele de până acum, fiind singurul bal care s-a desfăşurat într-o altă locaţie, lucru pentru care au ţinut să-i mulţumească directorului casei de Cultură, Ioan Cojocariu.

În fiecare pauză au fost momente artistice, elevii din clasele a XII-a demonstrându-şi încă o dată talentele, dacă mai era nevoie. Cât despre momentul Skizzo Skillz, invitatul special al organizatorilor, acesta a fost cireaşa de pe tort, un moment inedit, plin de amuzament, show, sala plină vorbind de la sine. Skizzo a venit la Caransebeş cu o întreagă echipă de profesionişti, cinci la număr, dintre care două fete backing voice, Jhonny King, un senegalez solist şi chitarist, şi basistul. Împreună cu publicul, aceştia au reuşit să facă nu doar un bal, ci un adevărat spectacol, care a depăşit chiar şi aşteptările elevilor din ultimul an.

În concurs s-au înscris 22 de boboci, respectiv 11 perechi. Miss Boboacă a fost desemnată Ana Paulescu, iar Mister Boboc, Alexandru Popa, Miss Popularitate a fost aleasă Ioana Moraru, iar Mister Popularitate – George Popa.

Mădălina DOMAN