Droguri pe roți la Caransebeș


Așa cum am relatat în ziarul nostrum, în data de 17 iunie, oamenii legii au efectuat o serie de percheziții la cetățeni din Caransebeș, Reșița, Băile Herculane și Lugoj, operațiunea vizând destructurarea unei rețele de distribuție a drogurilor, prilej cu care au fost ridicate mai ulte arme albe şi sute de doze de etnobotanice. În plus, au mai fost descoperite o serie de lucruri despre care cei care au descins în locațiile suspecților au bănuit că erau furate, și au avut dreptate.

Astfel, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Caraş-Severin şi procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Caraş-Severin au găsit în locuința unui bărbat din Caransebeș nu mai puțin de 14 biciclete. În același timp, polițiștii municipiului Reșița au identificat trei persoane, cu vârste de vârste de 15, 25 și 44 de ani, care ar fi comis furturile de biciclete. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, din cele 14 biciclete, zece au fost sustrase de pe raza municipiului Reșița și patru de pe raza municipiului Caransebeș.

Bunurile recuperate se află în custodia poliției, pentru a fi returnate părților vătămate, iar cei în cauză sunt cercetaţi pentru furt calificat, urmând să fie analizate şi alte furturi de biciclete pe care aceştia le-ar fi comis.

Bogdan NAUM