„Diva B&G”, un an de succes


Salonul „Diva B&G” din Oţelu Roşu sărbătoreşte săptămâna viitoare un an de activitate. Faptul că el este foarte cunoscut în capitala Văii Bistrei ne-a determinat să-l vizităm şi să stăm de vorbă cu Geta Stan, administratorul firmei, pentru a afla, măcar parţial, reţeta succesului ei în acest domeniu.

Meseria de cosmetolog înseamnă învățare continuă, iar când ai o carieră în cosmetică trebuie să dispui de energie pentru a învăţa tot timpul ceva nou. Tehnicile în îngrijirea cosmetică evoluează permanent, astfel încât mereu va fi ceva de învăţat în domeniu. Atunci când vine vorba despre alegerea unui drum în viață, cei mai mulți dintre noi visăm diverse meserii. Eu încă de la vârsta de 20 de ani mi-am dorit să devin cosmetician, şi atunci am urmat cursurile Şcolii Postliceale de Cosmetică la Arad, cu o durată de doi ani. Apoi am profesat alţi doi ani, după care am ales alt drum timp de 20 de ani… Niciodată nu este prea târziu ca să îți schimbi cariera, nu regret deloc timpul care a trecut, dar meseria pe care o practic acum mă face fericită şi împlinită, pentru că fac exact ceea ce-mi place… Probabil acum a fost momentul să revin la prima mea meserie, la cea de bază”, a spus administratorul societății.

În anul care a trecut de la deschiderea salonului, Geta Stan a făcut mai multe cursuri de specializare în domeniul cosmeticii şi remodelării corporale, dar a și investit, aparatura cu care este dotat salonul din Oțelu Roșu fiind dintre cele mai moderne din țară. Principiul după care se ghidează în viaţă este să ajute oamenii să se relaxeze şi să îşi trateze eventualele probleme ale pielii şi ale corpului.

Vreau să practic meseria aceasta pentru că îmi place, și de aceea am ales să fac asta. Îmi doresc să văd oameni care pleacă cu zâmbetul pe buze, relaxaţi, nu îngândurați şi întrebându-se dacă au făcut bine că au călcat pragul salonului meu”, a mai adăugat Geta Stan.

Mădălina DOMAN