Curăţenie generală la Caransebeş! 1


Sub genericul „Important e să participi. Şi mai important e să revii”, sâmbătă, 21 septembrie, la Caransebeş s-a desfăşurat o nouă acţiune – „Let’s Do It Caransebeş” – care a arătat că gugulanii au înțeles cât de importantă este implicarea, dar și responsabilitatea de a proteja mediul înconjurător și curățenia orașului.

La manifestarea de ecologizare şi igienizare a oraşului, organizată de Primăria municipiului, SC Transal Urbis SRL şi Let’s Do It Romania, au participat de la preșcolari și elevi de generală și liceu, împreună cu cadrele didactice, până la voluntari de la unele firme din oraș, printre care s-au numărat TMD şi OMV Petrom, precum și reprezentanți ai administraţiei locale şi ai firmei de salubritate a oraşului.

Directorul SC Transal Urbis SRL, Ovidiu Chimigeriu, ne-a informat că la acţiune au participat peste 200 de voluntari, care au colectat 120 de saci de gunoaie, zonele vizate fiind Teiușul – Amfiteatrul, Cotitura, Halta și Mânăstirea, precum şi Sala Polivalentă și zona Caromet din Pipirig.

Geanina LUCA


Un gând despre “Curăţenie generală la Caransebeş!

Comentariile sunt închise.