Cei doi „Alini”, Artimon şi Paleacu, au preluat FC Caransebeş


alin artimon
După demisia prezentată luni la prânz de Sorin Bălu, în cursul după-amiezii, lotul lui FC Caransebeş a efectuat deja un prim antrenament cu noul tehnician, Alin Artimon, care a revenit, de fapt, pe banca gugulană, pe care a părăsit-o în data de 15 februarie.
Contactat telefonic, Artimon nu a vrut să comenteze starea de lucruri pe care a găsit-o la echipă, preferând să vorbească despre planurile de viitor. „Ne propunem să jucăm cât mai bine posibil, să ne redobândim spiritul pe care această echipă l-a avut, astfel încât să mulţumim şi finanţatorul şi spectatorii care vin în număr mare la jocuri. Noi, staff-ul, ne propunem ca oamenii care vin să ne urmărească jocurile să constate o creştere de la meci la meci, ceea ce să le confirme faptul că mergem în direcţia corectă. În ceea ce îi priveşte pe jucători, eu ceea ce am avut de spus le-am comunicat azi (luni, 27 octombrie, la primul antrenament – n.r.) şi sper că au înţeles şi îmi vor confirma asta prin evoluţii, nu neapărat prin rezultate, în prima fază. Primordial, la Caransebeş e grupul, cine se integrează rămâne, cine nu, e liber să plece”.
Referitor la lot, Artimon a declarat că îi cunoaşte foarte bine pe Goşa, Suru, Săulescu, Artean, Poiană şi Negoescu, jucători cu care a lucrat în perioada în care a mai antrenat echipa gugulană, în returul campionatului trecut, când evoluau în Liga a III-a, dar îi ştie şi pe ceilalţi, deoarece a mai jucat împotriva celor mai mulţi dintre ei. „Duminică am urmărit pe DVD toate meciurile Caransebeşului, voi lua legătura şi cu preparatorul fizic, dar cred că am o imagine oarecum corectă asupra momentului”, a mai spus Alin Artimon.
Noul antrenor va face echipă pe banca tehnică a Caransebeşului cu secundul Alin Paleacu, cel care, câteva etape, în primăvara lui 2013, s-a aflat şi la timona formaţiei gugulane.
Adrian CRÂNGANU
alin paleacu 3