Ce-i trage-n jos pe voleibaliştii caransebeşeni?


volei caransebes simleu
Volei Club Banatul Caransebeş – Phoenix Şimleu Silvaniei 2-3 (25-17, 26-24, 20-25, 17-25, 10-15)
Sâmbătă, 17 ianuarie, s-a disputat etapa cu numărul 12, prima a returului Diviziei A1, în care Volei Club Banatul Caransebeş a întâlnit în Sala Polivalentă din Lugoj, într-un meci considerat pe teren propriu, pe Phoenix Şimleu Silvaniei, echipă aflată, ca şi cea gugulană, în mare suferinţă, dar poziţionată cu un loc în faţă în clasament.
Din păcate, gugulanii nu au reuşit să întrerupă nici de această dată şirul de insuccese şi, la fel ca în majoritatea celorlalte partide, la final şi-au lăsat suporterii într-o stare de confuzie, amestecată cu o doză consistentă de nemulţumire. Asta deoarece spectatorii au fost martorii unui meci alcătuit parcă din două jumătăţi care n-au avut nimic în comun una cu cealaltă. Dacă primul set elevii lui Dimitar Pangarov l-au câştigat cu uşurinţă, iar în al doilea au luptat pentru a se impune, în următoarele trei au căzut, pierzându-le fără drept de apel şi, mai ales, fără nicio explicaţie care să stea cât de cât în picioare. În plus, voleibaliştii gugulani au avut mari probleme la serviciu, pierzând câte şapte, opt puncte în fiecare set doar prin repunerea greşită a mingii în joc.
La oaspeţi, au făcut figură frumoasă căpitanul Ţuţea şi Tofan, care au pus umărul serios la victoria echipei lor.
La Banatul Caransebeş, au jucat Sormaz, Simici, Aleksic, Filip, Iovici, Vânătoru, Borota, Lung şi Oprişor, antrenorul bulgar Pangarov efectuând schimbările în ultimele trei seturi.
În etapa viitoare, programată sâmbătă, 24 ianuarie, voleibaliştii caransebeşeni vor evolua în deplasare, la CSM Bucureşti.
Text şi foto: Oana VOICU