Caransebeşul şi-a sărbătorit copiii în Parcul TeiuşAmânată cu o săptămână din cauza vremii nefavorabile, la Caransebeş, Ziua Copilului a fost sărbătorită sâmbătă, 5 iunie, în Parcul Teiuş.
Acţiunile – organizate de Primăria municipiului, Casa de Cultură „George Suru” şi Asociaţiile sportive din oraş – au debutat cu desene pe asfalt, după care cei prezenţi au putut urmări spectacolul cu piesa „Cei trei purceluşi”, oferit de Teatrul de Vest din Reşiţa, pe scena din Orăşelul Copiilor, moment urmat de reprezentaţia de dansuri sportive susţinută de trupa „Magnum Dance”, la final având loc şi o festivitate de premiere.
Amiaza a fost dedicată activităţilor sportive, în parc având loc întreceri de baschet, minifotbal, volei şi tenis, concursuri de biciclete şi trotinete, precum şi prezentări de ateliere sportive, în perimetrul din jurul Orăşelului Copiilor.
După-amiază, sărbătoriţii zilei au avut de ales între un spectacol folcloric susţinut de elevii Şcolii Populare de Arte „Ion Românu” – Secţia canto, din Caransebeş, şi de Ansamblul de dansuri populare „Junii Gugulani”, pe aceeaşi scenă din Parcul Teiuş, şi filme de desene animate care au rulat în sala de spectacole a Casei de Cultură „George Suru”. (G. Luca)