Facturile emise de companiile E.ON pot fi achitate acum şi la agenţiile Băncii Transilvania


După BRD – Groupe Société Générale, ING şi Creditcoop, Banca Transilvania devine cea de-a patra bancă prin intermediul căreia se pot plăti în numerar facturile de gaze naturale şi facturile reprezentând alte servicii prestate.

Începând cu acest an, clienţii E.ON Gaz România şi E.ON Gaz Distribuţie pot opta să achite în numerar contravaloarea facturii reprezentând consumul de gaze naturale şi facturile reprezentând contravaloarea serviciilor de verificare şi revizie tehnică a instalaţiilor de utilizare a gazelor naturale şi la agenţiile Băncii Transilvania.

,,Implementarea acestui nou canal de încasare a derivat din strategia de focalizare a companiilor E.ON de furnizare şi distribuţie de gaze naturale asupra nevoilor clienţilor. Reuşim astfel să punem la dispoziţia acestora un portofoliu variat de mijloace de plată a facturilor, alternative la plată prin casieriile companiilor. Optând pentru utilizarea acestor canale de plată simple şi eficiente, clienţii noştri pot salva din timpul alocat plăţii facturilor de gaze naturale şi servicii. Totodată, ne propunem să continuăm diversificarea canalelor de plată a facturilor”, a declarat dl Frank Hajdinjak, Directorul General al E.ON România.

În prezent, clienţii companiilor E.ON din România au la dispoziţie o gamă largă de posibilităţi de achitare a facturii de gaz prin intermediul soluţiilor de plată oferite de BRD – Groupe Société Générale, ING, Banca Transilvania, Creditcoop, PayPoint şi Payzone. La plata în numerar a facturilor prin intermediul acestor canale de plată este necesară prezentarea facturii cu cod de bare.

Pentru efectuarea plăţii facturilor de gaze naturale şi de servicii prin intermediul tuturor acestor canale de încasare, clienţilor E.ON nu li se percep comisioane.

Departamentul de Comunicare şi Relaţii Publice

E.ON România