Caransebeşul se schimbă la faţă noaptea 1O parte a consilierilor locali caransebeşeni s-au reunit miercuri, 19 august, în şedinţă de îndată, ei aprobând rectificarea bugetară ca urmare a primirii, de la Consiliul judeţean, a unor sume pentru utilajele afectate în perioada inundaţiilor.
„În centrul acestei şedinţe au stat de fapt proiectul, indicatorii şi documentaţia tehnico-economică privind extinderea şi modernizarea reţelei de iluminat stradal, pentru că ni se cerea acest lucru de către reprezentanţii Agenţiei de Dezvoltare Regională Vest. Proiectul, care este în valoare de 13,5 milioane de lei, aproximativ 2,5 milioane de euro, din care Primăria va plăti o cofinanţare de 450.000 de lei, va schimba faţa de noapte a oraşului Caransebeş în următoarea perioadă”, a spus primarul Felix Borcean.
Totodată, edilul a mai anunţat că, tot miercuri, a semnat autorizaţia de construire pentru lucrarea „Extinderea reţelei de gaz în cartierele Teiuş, Valea Cenchii şi Gară”. Investiţia se ridică la 2,5 milioane de lei, suma urmând să fie prevăzută în bugetul de anul viitor, Felix Borcean sperând ca în toamna lui 2021 lucrările să fie finalizate. (S. Berger)


Un gând despre “Caransebeşul se schimbă la faţă noaptea

Comentariile sunt închise.