Horoscop


Berbec

La serviciu va fi agitaţie şi veţi avea de făcut faţă unor activităţi dificile. Ar fi bine să evitaţi controversele cu superiorii ierarhici. Nu sunteţi într-o formă nemaipomenită, aşa că ar trebui să nu vă implicaţi în activităţi casnice care să vă suprasolicite. Dozaţi-vă cu grijă eforturile, altfel nu veţi reuşi să vă descurcaţi la nivelul aşteptărilor şi riscaţi să vă supăraţi partenerul.

Taur

La serviciu, va trebui să fiţi mai atent decât de obicei, căci puteţi avea parte de surprize de tot felul. Nu este cazul nici să încercaţi negocierea sumelor reprezentând salariul sau colaborările. O persoană mai puţin cunoscută încearcă să ţeasă tot felul de intrigi în jurul dv. Din fericire, şansa este de partea dv. şi nimic din tot ce va face nu vă va putea atinge.

Gemeni

Conjunctura astrală din această perioadă vă conferă energie şi iniţiativă. Sunteţi dornic să vă puneţi în practică proiectele, dar n-ar fi rău să vă păstraţi ceva mai mult timp şi pentru odihnă şi relaxare. Dacă doriţi să faceţi o investiţie în cămin, fiţi atent, căci partenerul s-a putea să nu fie de acord. În carieră este posibil să apară unele schimbări. Dispoziţia dv. va suferi schimbări bruşte.

Rac

La serviciu, relaţia cu colegii este bună, aşa că puteţi miza pe sprijinul acestora. Dacă aveţi în vedere iniţierea unui proiect nou, şansa este de partea dv. Situaţia financiară s-ar putea îmbunătăţi datorită unor activităţi extraprofesionale. O rudă apropiată va avea o realizare la care aţi contribuit şi dv. O nemulţumire mai veche va reveni în atenţia persoanei iubite.

Leu

Cheltuielile sunt destul de mari în această perioadă, dar reuşiţi să vă descurcaţi bine. Este posibil să apară unele schimbări la nivelul instituţiei la care lucraţi. În cazul în care doriţi să începeţi o colaborare, aţi putea primi o ofertă care să vă tenteze. Totuşi, ar fi bine să vă gândiţi de două ori înainte de a lua o hotărâre. Primiţi recompense şi aprecieri pentru devotament şi perseverenţă.

Fecioară

Veţi avea multe de făcut, mai ales că unele lucrări la care aveţi restanţe vor deveni urgente. Superiorii ierarhici vor aprecia conştiinciozitatea de care daţi dovadă, dar nu trebuie să vă aşteptaţi ca aceştia să vă sprijine într-o prea mare măsură. N-ar strica să încercaţi să ieşiţi puţin din tipare, chiar dacă preferaţi căile bătătorite. Ritmul lent nu vă este de folos în această perioadă.

Balanţă

Încercaţi să vă canalizaţi energia cu precădere spre activităţile de la serviciu, altfel veţi rămâne în urmă cu multe. Dacă aveţi de semnat acte, fiţi cu mare băgare de seamă, deoarece nu este sigur că veţi obţine ceea ce vă doriţi. Farmecul personal face ca popularitatea dv. în rândul persoanelor de sex opus să crească simţitor. Acordaţi însă mai multă atenţie relaţiei de cuplu.

Scorpion

Dovediţi o excelentă energie mentală, ceea ce vă va ajuta în rezolvarea eficientă a lucrărilor pe care le aveţi de finalizat. La slujbă vor fi foarte multe de făcut, aşa că este posibil să vă schimbaţi ritmul de lucru. O cunoştinţă vă va da o idee asupra căreia merită să vă aplecaţi. Încercaţi să vă clarificaţi sentimentele. Aveţi nevoie să vă regăsiţi pentru a putea merge mai departe.

Săgetător

Va fi agitaţie la serviciu, dar, cum aveţi multă putere de muncă, veţi reuşi să faceţi faţă provocărilor. Veţi avea de finalizat o activitate dificilă şi nu vă va fi câtuşi de puţin uşor. Relaţia cu colegii va fi tensionată, aşa că încercaţi să faceţi totul singur. Nici şefii nu se vor arăta prea dornici să vă susţină iniţiativele. În familie, evitaţi discuţiile în contradictoriu.

Capricorn

Şansele de a avea realizări în plan profesional sunt mari, dar sunt condiţionate de conştiinciozitate. În cazul în care aveţi de luat decizii importante, ar fi bine să vă sfătuiţi cu partenerul. Este posibil să primiţi o ofertă pentru o colaborare şi ar fi bine să o analizaţi pe toate feţele înainte de a da un răspuns. Nu vă aşteptaţi ca rezultatele eforturilor dv. să se vadă imediat.

Vărsător

Sunteţi mai conştiincios decât în mod obişnuit şi acest lucru va fi observat. Veţi munci mult, atât la serviciu, cât şi acasă. Şefii vă vor aprecia eforturile, iar sprijinul colegilor vă va fi de un real folos. Trataţi cu atenţie orice detaliu, căci ceea ce faceţi acum va avea efecte benefice în viitor. Spre sfârşitul intervalului veţi trece printr-o fază în care nu vă pasă de nimeni şi nimic.

Peşti

Riscurile nu vă avantajează câtuşi de puţin, căci traversaţi o perioadă în care e mai bine să fiţi precau. Situaţia financiară vă stresează, dar cel puţin deocamdată nu aveţi ce face în această direcţie. Neînţelegerile cu colegii pot exploda în orice moment, aşa că ar trebui să vă manifestaţi cu mai multă indulgenţă. În week-end vă veţi relaxa alături de persoana iubită!