Caransebeşul, egal amical cu Topolovăţu MareDupă ce sâmbătă, 8 septembrie, în prima etapă a Ligii a IV-a, Viitorul Caransebeş a venit cu trei puncte de la Oraviţa, echipă pe care a învins-o cu 2-0, joi, 13 septembrie, băieţii antrenaţi de Ion Bica au susţinut, pe Stadionul Municipal din Parcul Teiuş, un meci amical cu AS Topolovăţu Mare, formaţie ce activează în Liga a V-a Timiş.
Partida s-a încheiat cu scorul de 1-1, pentru gugulani înscriind Negoescu, în minutul 14, în urma unei faze la care au mai contribuit Nicola şi Megheleş.
Golul oaspeţilor a fost marcat de Ciorei, în minutul 33.
„A fost un test extrem de util pentru noi, cu atât mai mult cu cât în perioada premergătoare începerii campionatului nu am reuşit să facem niciun meci de verificare. Sunt mulţumit de joc, de atitudinea jucătorilor, a fost o partidă spectaculoasă, bună, în care noi am avut foarte multe ratări”, a declarat antrenorul caransebeşean Ion Bica.
Viitorul Caransebeş a evoluat în formula: C. Birăescu, B. Gulea, C. Arnăut, A. Megheleş, G. Negrei, I. Drăgoi, L. Rotea, Al. Nicola, C. Nicoară, D. Frenţ şi C. Negoescu; au mai intrat pe parcursul meciului D. Socaci, U. Boieriu, C. Govoşdeanu, A. Marcu.
În etapa a doua a Ligii a IV-a, programată la sfârşitul acestei săptămâni, Viitorul Caransebeş va sta, pentru ca, în runda a treia, să primească pe teren propriu replica celor de la CS Moldova Nouă, partidă care va avea loc sâmbătă, 22 septembrie.
Sorin ROGOZ