Caransebeşul a venit cu aur de la Târgu Mureş


La sfârşitul săptămânii trecute, la Târgu Mureş s-a desfăşurat Turneul Internaţional de Judo dotat cu Cupa „Mureşul CIS Gaz”, competiţie la care au participat peste 850 de sportivi de la 81 de cluburi din Serbia, Bosnia-Herţegovina, Ungaria, Franţa, Bulgaria, Moldova, Japonia, Croaţia, Ucraina şi, bineînţeles, din România.

Tinerii judoka de la Clubul Energetica din Caransebeş, antrenaţi de Ion Radu şi Ioan Răuţu, au obţinut rezultate meritorii, întorcându-se acasă cu un „aur”, şi au ocupat câteva locuri foarte bune, având în vedere anvergura concursului.

Astfel, la U9, David Radu a ocupat locul 5, la categoria 22 kg, iar Anisia Iscru a obţinut medalia de aur la categoria 36 kg. La U11, David Ţîrdoiu a ocupat locul 5, la 27 kg, acelaşi loc obţinându-l şi Bogdan Şelner, la 60 kg, dar la U13, pentru ca la U15 tinerii sportivi caransebeşeni să urce de trei ori pe cea de-a treia treaptă a podiumului, prin Alexandru Borcean (foto), la 46 kg, Patricia Nistor, 57 kg, şi Daniela Hanţig, tot la 57 kg.

Deplasarea tinerilor judoka la Târgu Mureş a fost posibilă datorită sprijinului acordat de Primăria Caransebeş şi angajaţii de la SC Hidroelectrica.

Sorin ROGOZ