Caransebeşul a smuls un punct cu doi oameni în minus şi cu Artimon în tribună!


mioveni caransebes 1

CS Mioveni – FC Caransebeş 0 – 0

Sâmbătă, 14 martie, Stadionul Orăşenesc Mioveni a găzduit meciul din etapa a XIX-a a Seriei a II-a Ligii a II-a, dintre CS Mioveni şi FC Caransebeş. Partida a început într-un ritm lent, prima ocazie de gol venind abia în minutul 20, când Artean a şutat peste poarta apărată de Popescu. Şase minute mai târziu, banca tehnică a gazdelor, dar şi jucătorii au acuzat un fault în careul celor de la Caransebeş, dar arbitrul central i-a acordat doar un cartonaş galben lui Ursu, pentru simulare.

Primă ocazie a galben-verzilor s-a înregistrat abia după 30 de minute scurse din meci, atunci când Alin Popa, aflat singur cu portarul Pascal, nu a reuşit să fructifice ocazia, trimiţând pe lângă poartă. Ultima ocazie de gol din prima repriză s-a consumat în minutul 42, când acelaşi Alin Popa a şutat la câţiva centimetri de poarta apărată de Pascal.

În primele 18 minute scurse din cea de-a doua repriză, Claudiu Niculescu, tehnicianul galben-verzilor, a efectuat trei schimbări, în replică Alin Artimon trimiţând în teren doi jucători.

În prima jumătate a celei de-a doua reprize, meciul s-a desfăşurat pe aceleaşi coordinate ca şi în prima repriză, oaspeţii având o ocazie importantă în minutul 81, când Artean a şutat de la câţiva metri de poartă, dar Popescu s-a întins şi a respins balonul.

Ultimele zece minute din meci au fost extrem de dificile pentru caransebeşeni, deoarece atât Cotigă, fostul fundaş al CS Mioveni, cât şi Pârvu au fost eliminaţi, ambii după ce au văzut al doilea cartonaş galben. De asemenea, după un schimb de replici între Alin Artimon şi arbitrul central, tehnicianul lui FC Caransebeş a fost eliminat de pe teren în minutul 89.

„Eu cred că este un punct meritat pentru noi, ţinând cont de dezavantajul numeric în care am terminat meciul. Pentru noi meciul acesta este zero, dacă nu reuşim să ne adjudecăm victoria cu CSM Râmnicu Vâlcea (meciul se va disputa miercuri, 28 martie, de la ora 15, pe Stadionul Municipal din Parcul Teiuş – n.r.). Va fi o partidă dificilă, pentru că este o echipă care se închide şi blochează orice încercare ofensivă. Am reuşit să îi punem în dificultate pe cei de la CS Mioveni, din punct de vedere defensiv. Gazdele au dezvoltat un joc ofensiv slab, poate şi din acest motiv. Poate că am fi putut scoate mai mult din acest meci. Nu plec fericit de la Mioveni, pentru că în meciul următor voi avea doi jucători suspendaţi şi, de asemenea, va trebui să plătesc amendă vreo două salarii”, a declarat după meci Alin Artimon.

„FC Caransebeş este o echipă bine aşezată în teren, echipă care merită pe deplin acest punct. Pe final am dominat teritorial, însă a fost o dominare sterilă, pentru că nu ne-am creat ocazii şi nu am marcat, asta pentru că oaspeţii s-au apărat bine. Ne lipseşte luciditatea în treimea adversă, nu reuşim să găsim o soluţie să înscriem. Cred că arbitrul a cam stricat meciul. Au fost greşeli care ne-au avantajat şi pe noi, dar şi pe cei de la FC Caransebeş”, a spus în conferinţa de presă Caludiu Niculescu.

FC Caransebeş: Pascal, Cotigă, Goşa, Dinu, Tomozei, Pârvu, Artean, Lupu (min. 77, Roman), C. Stoica (78, Negoescu), Săulescu, Boştină (85, Stancu); rezerve: Coca, Manea, Popa, Precup.

CS Mioveni: Popescu, Stancu, Calvin, Negoiţă, Edi Stoica, Răuţă, Biceanu, Honciu (57, Gălan), Popa, Ursu (73, Iancu), Nilă (68, Vintilă); rezerve: Croitoru, Mîrzeanu, Stan, Todea.

A arbitrat la centru Cristian Georgescu (Bucureşti), asistat la cele două linii de Raul Ghiciulescu (Lugoj) şi Mihăiţă Necula (Bucureşti).

Sorin ROGOZ

mioveni caransebes 4mioveni caransebes 5