Caransebeșul a cucerit Palatul Parlamentului!De Ziua Internațională a Familiei, senatorul Marcel Vela și deputatul Dumitru Rujan au devenit gazde, la Palatul Parlamentului, pentru 27 de elevi de clasa a III-a de la Colegiul Naţional „Traian Doda” din Caransebeş.
Cei mai tineri caransebeșeni s-au simțit ca acasă în clădirea impresionantă, dar au fost și familiarizați cu principalele activități pe care le desfăşoară parlamentarii caransebeșeni.
„În timp ce noi le arătăm copiilor noștri totul despre lumea înconjurătoare, copiii ne arată despre ce e viața cu adevărat… Până la urmă, doar două lucruri trebuie să le dăm copiilor noștri: rădăcini și aripi. Le mulțumesc pentru această emoționantă vizită atât lor, cât și dascălilor și familiilor lor. Astăzi, Caransebeșul a cucerit Palatul Parlamentului”, a mărturisit președintele PNL Caraș-Severin, Marcel Vela.
La rândul său, deputatul liberal caransebeșean Dumitru Rujan a menționat: „Copiii nu te distrag de la munca mai importantă. Ei sunt cea mai importantă parte a muncii tale. Ei sunt viitorul nostru și este bine să aibă, deja, noțiuni legate de procesul democratic. Le urez succes în activitatea lor școlară și îmi doresc, ca în viitor, să îi văd lucrând în Parlamentul României!”.
Bianca METEŞ