„Baraj” în Pipirig


În perioada 9-11 mai, va avea loc Turneul de baraj pentru promovarea în Divizia A1 masculin de volei, competiţie în care, aşa cum am mai relatat în ziarul nostru, sunt implicaţi şi băieţii de la CS Volei Club Banatul Caransebeş. Ei au obţinut acest drept după ce au câştigat play-off-ul Diviziei A2 Vest, desfăşurat la sfârşitul lunii trecute în sala Clubului Sportiv Şcolar din municipiu.

La sfârşitul acelei competiţii, Cristian Stepanescu, preşedintele Volei Club Banatul, promitea că va adduce, în mod sigur, Barajul pentru promovare, la Caransebeş, şi iată că s-a ţinut de cuvânt. Federaţia Română de Volei a acordat dreptul de organizare a acestui turneu municipiului Caransebeş, el urmând să aibă loc în perioada 9-11 mai, în Sala Polivalentă din Pipirig. În afară de băieţii antrenaţi de Pavel Craia, la competiţie vor mai participa echipele Universitatea Timişoara, Steaua Bucureşti şi Tricolorul Ploieşti.

Turneul va avea loc în Sala Polivalentă a Caromet-ului, din cartierul Pipirig, o sală pe care ne-a pus-o la dispoziţie această societate, cu avizul SIF Banat-Crişana, astfel încât, dacă vom promova, suntem în discuţii pentru a rezolva ca această sală de sport să intre, într-o formă sau alta, în circuitul voleibalistic, în folosinţa echipei Banatul Caransebeş. Sper ca după 30 de ani, voleiul din Caransebeş să revină pe prima scenă, pentru că echipa noastră are potenţial. Municipalitatea a făcut investiţii serioase în această formaţie şi sperăm ca toţi iubitorii de volei din Caransebeş să fie alături de băieţi, să umple Polivalenta din Pipirig şi să pună umărul la promovare”, ne-a declarat primarul municipiului, Marcel Vela.

Sorin ROGOZ