„Boboaca” de pe pista de atletism


Nicoleta Cimpoieru este elevă în clasa a IX-a şi a fost desemnată „Miss Boboc” după încheierea concursului de frumuseţe desfăşurat cu sala arhiplină la Colegiul Naţional „C.D. Loga” din Caransebeş. Aceasta s-a hotărât să concureze la tradiţionala manifestare denumită „Balul Bobocilor” deoarece a considerat că momentul în cauză reprezintă o experienţă unică în viaţă. Imediat după succes, pagina personală de socializare a câştigătoarei a fost luată cu asalt de prieteni şi admiratori, care s-au întrecut în a transmite mesaje de felicitare şi de susţinere.

Nicoleta practică atletismul de la o vârstă fragedă, alături de sora sa geamănă Loredana, ambele eleve spunând că au ajuns să facă sport la cel mai înalt nivel datorită pasiunii şi voinţei. Surorile sunt încurajate şi susţinute de familie, în principal de mama acestora, fostă atletă de performanţă. Mai mult, cele două surori din urbea de pe Timiş şi Sebeş au rezultate foarte bune şi la învăţătură.

În timpul liber, tânăra „Miss Boboc” preferă să iasă în oraş alături de sora sa, sau participă la drumeţii în aer liber cu prietenii. Legat de planurile ei de viitor, tânăra atletă doreşte să continue sportul de performanţă în cadrul secţiei de profil a Clubului Sportiv Şcolar Caransebeş. De adăugat şi faptul că tinerele surori Loredana şi Nicoleta Cimpoieru se pregătesc sub coordonarea profesorilor Iuliana Popescu-Enache şi Marian Enache, cu implicarea fostului antrenor federal, în prezent consilier în cadrul Ministerului Tineretului şi Sportului, profesorul Cristian Dragomir.

Vasi POPESCU