Andra Pleșa: Parcul Teiuș trebuie să devină inima Caransebeșului!


Andra Pleșa, candidatul PNL pentru funcţia de Primar al Municipiului Caransebeș, își dorește ca în oraș să existe un loc pentru toți cei care caută noi modalităţi de petrecere a timpului liber.
Este cunoscut faptul că, mai ales la sfârșit de săptămână, caransebeșenii aleg să călătorească până la Timișoara sau în staţiunile montane din apropiere. Acest lucru se întâmplă pentru că oamenii nu mai găsesc posibilităţi noi de distracţie și relaxare singuri, cu familia și prietenii, sau alături de copii.
Trăim această realitate în timp ce în Caransebeș există spații de agrement care în prezent nu sunt valorificate. Unul dintre acestea ar putea fi chiar Parcul Teiuș.
Andra Pleșa vede aici un spaţiu complex, în care să răspundă preferinţelor fiecărui caransebeșean.
„Normalitate nu înseamnă să străbați zeci de kilometri pentru o plimbare sau o alergare în parc, pentru o oră, alături de copii, pentru un picnic sau pur și simplu pentru o gură de aer curat.
Noi, toți, trebuie să găsim oportunități de a petrece timp liber de calitate la câțiva pași de casă.
Parcul Teiuș are un potențial enorm care, din păcate, acum, nu este pus în valoare.
Cu viziune și inteligență, putem să construim aici un loc în care să ne fie drag să pășim și care să devină un punct principal de atracție al orașului, cu piste de biciclete, spații pentru evenimente, locuri de joacă moderne pentru copii, zone dedicate pensionarilor, lacuri artificiale, grădini botanice, toate în interesul caransebeșenilor.

Revitalizarea Orășelului Copiilor și reamenajarea malurilor râului Timiș sunt, de asemenea, cuprinse în proiectul noului Parc Teiuș”, spune Andra Pleșa.
O veste bună pentru toți caransebeșenii se referă la posibilitatea reamenajării plajei de la cotitură și redarea acesteia circuitului public.
Actualul consilier local și candidat PNL pentru funcţia de primar crede că „Parcul Teiuș poate să devină inima Caransebeșului. Putem face aici cel mai frumos și mai mare parc din Banat”.
Mai mult, proiectul de reabilitare a Parcului Teiuș nu este singurul în măsură să îmbunătățească viața socială și atmosfera din Caransebeș.
„Am fost în toate cartierele din Caransebeș și am stat de vorbă cu oamenii. Pe lângă problemele specifice pentru fiecare zonă, sunt și chestiuni generale pe care le regăsești în vocea fiecărui cetăţean. Toți spun același lucru: ne dorim mai multe parcuri, mai multe locuri de joacă pentru copii, iar cele care există deja trebuie reabilitate. E clar că și tinerii, și vârstnicii resimt această lipsă a zonelor de relaxare. Îmi doresc să rezolvăm rapid această problemă. Orașul trebuie să fie pentru oameni. Pentru asta trebuie ca doleanţele lor să devină realitate”, a declarat Andra Pleșa. (PE)