Liberalii cărăşeni împreună cu Rareş Bogdan, tur de forţă în oraşele judeţuluiEuroparlamentarul Rareş Bogdan, prim-vicepreşedinte al PNL, ministrul Marcel Vela, preşedintele Filialei Judeţene, şi Andra Pleşa, candidatul PNL la Primăria Caransebeş, s-au întâlnit sâmbătă cu cetăţenii din municipiul de pe malurile Timişului şi Sebeşului. Au avut loc şi două întâlniri pe teme specifice, una cu reprezentanţii pensionarilor, şi o alta cu reprezentanţi ai mediului de afaceri.
Rareş Bogdan, Marcel Vela şi candidatul PNL la preşedinţia Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Romeo Dunca, s-au întâlnit şi cu cetăţenii din Oraviţa, pentru a-l susţine pe candidatul la Primărie, Doru Novăcescu.
Apoi, echipa liberală a fost la Moldova Nouă, împreună cu Ion Chisăliţă, candidatul PNL la Primăria acestui oraş. Rareş Bogdan a subliniat că o mare şansă pentru dezvoltarea comunităţilor locale sunt cele aproape 80 de miliarde de euro alocate României datorită eforturilor preşedintelui Klaus Iohannis. Ion Chisăliţă a prezentat proiectele pe care le-a iniţiat în timpul mandatului său de primar şi care au obţinut finanţări UE, am fost informaţi de Departamentul Comunicare al PNL Caraş-Severin. (PE)