„C.D. Loga”, locul 4 la baschet


Echipa Liceului Pedagogic „C.D. Loga” Caransebeş a ocupat locul 4 la faza judeţeană a Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar la baschet licee, băieţi. Întrecerea s-a desfăşurat timp de două zile, pe 22 şi 23 februarie, la sala de sport a Liceului Teoretic „Traian Vuia“ Reşiţa, şi a reunit la start şase echipe, care s-au luptat pentru titlul de campioană judeţeană, dar şi pentru a intra în posesia Cupei KEBS, aflată la prima ediţie.

Printre participante s-a aflat şi echipa Liceului Pedagogic „C.D. Loga” din Caransebeş, care a fost repartizată în Grupa a II-a, unde a obţinut rezultatele: 31-47 cu Liceul Teoretic „Traian Vuia“ Reşiţa şi 23-14 cu Liceul Tehnologic „Clisura Dunării“ Moldova Nouă. Astfel, gugulanii au ocupat locul secund în grupă şi s-au calificat în semifinale, în care au fost învinşi cu 24-22, de Colegiul Naţional „Traian Lalescu” Reşiţa, echipă care a beneficiat şi de un ajutor important pe final din partea arbitrilor. Echipei din Caransebeş i-a rămas doar finala mică, pe care a pierdut-o cu 33-36 în faţa Colegiului Naţional „Mircea Eliade“ Reşiţa, terminând astfel pe locul 4.

Profesorul Florin Bistrian a deplasat la Reşiţa un lot format din Daniel Gagiu, Andrei Seracin, Edward Jura, Paul Miculescu, Cristian Blaj, Septimiu Dinulică, Alex Fotoniu, Timotei Cala, Alex Petcovici, Remus Şerbescu.

Competiţia a fost câştigată de Liceul Teoretic „Traian Vuia“ Reşiţa.

Sorin ROGOZ