Alin Paleacu: „Suntem în vrie…”


paleacu gosa 3.jpgAntrenorul principal al echipei FC Caransebeş, Alin Artimon, a lipsit de la conferinţa de presă de joi, 20 noiembrie, pe care staff-ul clubului a susţinut-o pentru a vorbi despre meciul de sâmbătă, din etapa a XIV-a, a Ligii a II-a, pe care gugulanii îl vor susţine în deplasare la Unirea Tărlungeni, la întâlnirea cu ziariştii fiind prezenţi secundul Alin Paleacu şi căpitanul Gheorghe Goşa.

Alin Artimon m-a rugat să transmit că îşi cere scuze pentru că nu a venit, motivul fiind acela că a vorbit mult şi a făcut puţin. Într-adevăr, trebuie să recunosc că acesta este nivelul la care putem să prestăm la ora actuală. Ce ne rămâne de făcut este să scoatem cât mai mult din cele două etape rămase până la întreruperea campionatului, pentru ca după aceea să tragem linie şi să vedem ce s-a făcut bine, ce s-a făcut rău… Să facem un inventar. Ne asumăm rezultatele, aşa cum a spus şi colegul meu Alin Artimon, dar nu credeam că nu putem opri căderea aceasta liberă… Suntem într-o vrie… Sperăm şi ne dorim să oprim cât mai repede această cădere, ne dorim asta chiar la următorul meci, cel cu Tărlungeniul, chiar dacă ne aşteaptă un joc foarte freu, cu o echipă foarte bună a seriei, agresivă, arţăgoasă, fără veleităţi tehnice, dar o echipă cu un joc direct pe poartă… Vorbele sunt de prisos, am vorbit mult şi am făcut puţin…”, a declarat Alin Paleacu.

În privinţa lotului, secundul lui FC Caransebeş a spus că există o mică problemă cu Dârvaru, care a fost plecat cu probleme personale la Botoşani şi nu se ştie dacă va fi apt pentru meciul de la Tărlungeni.

Întrebat de ziarişti care este starea de spirit în sânul echipei, căpitanul Gheorghe Goşa a declarat: „Chiar dacă n-am reuşit să câştigăm de şapte etape, ceea ce nu poate fi un lucru îmbucurător, aşa cum a spus şi profesorul Alin Paleacu, mai sunt două etape din acest sezon şi noi sperăm totuşi să acumulăm puncte”.

Nouă, antrenorilor, nu ne rămâne decât să-i capacităm pe jucători în aşa fel încât la ora jocului să fie în cea mai bună formă, dar e greu atunci când se acumulează şapte înfrângeri. Ne dorim ca în cel mai scurt timp să oprim această cădere liberă”, a adăugat Alin Paleacu.

Referitor la eventualele transferuri în pauza competiţională, secundul lui FC Caransebeş a spus: „Eu zic să o luăm etapă cu etapă… Ajungem prea departe… Mai avem două meciuri, cu Unirea Tărlungeni şi cu Poli Timişoara, şi după aceea abia facem inventarul, aşa cum am mai spus, şi vedem ce e de făcut, cine trebuie să plece… Dar cel mai bine e să-l întrebaţi asta pe Alin Artimon”.

Sorin ROGOZ