Ajutoare pentru pensionarii cu venituri sub 3.000 de leiAșa cum PSD face tot posibilul pentru a veni în sprijinul copiilor, pentru a scădea rata abandonului școlar, PSD a luat mereu o atitudine favorabilă pentru sprijinirea pensionarilor.
În luna octombrie, se acordă un ajutor financiar pensionarilor sistemului public de pensii și beneficiarilor de drepturi prevăzute de legi cu caracter special plătite de Casele teritoriale de pensii care au domiciliul în România și ale căror venituri lunare sunt mai mici sau egale cu 3.000 de lei.
Astfel, pensionarii cu venituri sub 1.500 lei lunar vor beneficia de suma de 500 lei, pensionarii cu venituri între 1.501 lei şi 2.000 lei vor beneficia de suma de 400 lei, iar cei cu venituri între 2.001 şi 3.000 lei vor beneficia de suma de 300 lei.
Acești bani vor ajunge la beneficiari odată cu pensiile plătite prin mandat poștal, iar celor cărora banii le sunt virați pe card, începând cu data de 12 octombrie le vor fi alimentate conturile.
PSD a susținut mereu creșterea veniturilor pentru pensionari și a venit în sprijinul acestor cetățeni, și vom continua să demarăm în continuare proiecte care să ajute pensionarii.
Deputat
Romulus-Marius DAMIAN
Circumscripţia Electorală Nr. 11 Caraş-Severin