Egalii Vulturilor


Vulturii Lugoj – FC Caransebeş 2-2 (0-0)

Vineri, 2 august, FC Caransebeş a disputat un „amical”, de data aceasta în deplasare, în compania formaţiei Vulturii Lugoj. Partida s-a încheiat nedecis, scor 2-2 (0-0), însă a fost un meci util ambelor echipe, în care tehnicienii au putut evalua stadiul în care se află cu pregătirile în vederea începerii viitoarei ediţii de campionat. S-au marcat multe goluri, aşa cum deja s-a statornicit „tradiţia” între cele două formaţii.

Gazdele au deschis scorul prin Stoica, în urma unei lovituri de pedeapsă, caransebeşenii egalând prin Negoescu, după o centrare în gura porţii venită de la Şandru. Băieţii lui Alin Artimon au trecut în avantaj în urma unei lovituri libere de la centrul terenului, mingea fiind repusă repede în joc de Artean, care a trimis peste întreaga apărare lugojeană, Şandru a preluat şi, cu un lob, l-a învins pe Micşa. Gazdele au egalat spre finalul jocului, după o fază fixă, un corner reluat în plasă din apropierea porţii.

În prima repriză, FC Caransebeş a jucat în următoarea componenţă: Laurenţiu, Firan, Dubei, Todorov, Zele, Artean, Dragu, Constantinescu, Ungureanu, Negoescu, Bona. După pauză au mai intrat Cioloca, R. Artimon, Albert, Suru, Feneş, Steop, Şandru şi, spre final, Vătafu şi secundul Sorin Gheju. Antrenor, Alin Artimon.

Sâmbătă, 10 august, FC Caransebeş va disputa un meci la Reşiţa, cu noua formaţie a AFCM, iar marţi, 13 august, va juca în Cupa României, în deplasare, la Armata Aurul Brad, din judeţul Hunedoara.

Sorin ROGOZ