Alin Artimon: „Suntem încă sub presiune, suntem acolo jos şi fiecare punct şi fiecare victorie sunt foarte importante”


conf presa 1203 1.jpgJoi, 12 martie, la Stadionul Municipal din frumosul parc caransebeşean Teiuş a avut loc conferinţa de presă săptămânală susţinută de staff-ul tehnic al echipei gugulane. De această dată, antrenorul principal Alin Artimon a venit însoţit de marcatorii celor două goluri care au adus victoria caransebeşenilor în meciul de sâmbăta trecută cu Şoimii Pâncota, Marius Tomozei şi Constantin Stoica.

Ne aflăm în faţa unui test important, în faţa unui joc greu, cu una dintre echipele bune ale seriei, cu o echipă care se pregăteşte temeinic pentru revenirea în Liga I, dovadă fiind renovarea stadionului şi paşii pe care administraţia locală din Mioveni îi face pentru a asigura o infrastructură performantă echipei. Sunt convins că şi echipa îşi doreşte să ţină pasul cu aceste investiţii, şi vom avea un joc extrem de dificil. Chiar dacă Mioveniul are prima şansă, ne ducem să jucăm, ne ducem să ne ridicăm la nivelul adversarului, şi pentru noi va fi un test util meciul cu o echipă care stă bine în clasament, pentru a vedea în condiţii normale şi de deplasare la ce nivel suntem. Chiar dacă plecăm cu şansa a doua, asta nu înseamnă că suntem dinainte victime. Cred că e un test util şi trebuie să fim preocupaţi să creştem nivelul de joc. Mă bucur că nu avem probleme cu suspendările în lot, şi aşteptăm ca şi săptămâna viitoare să fim în formulă completă, să putem să-l avem lângă noi şi pe ultimul jucător cu probleme medicale, pe Stoianof, a cărui refacere sperăm să aibă loc până la meciul de miercuri, cu Vâlcea. Sper că am digerat repede punctele acestea şi acum trecem la jocul următor. Suntem conştienţi că nu putem trăi din amintiri, jocul care a trecut e deja istorie, iar cel care vine ne poate crea probleme mari dacă nu vom fi capacitaţi sută la sută. Urmează o săptămână foarte încărcată, începem cu o deplasare destul de lungă la Mioveni şi cu un joc tare, jucăm acasă miercuri cu Vâlcea, după aceea cu Reşiţa, şi trebuie să fim pregătiţi din toate punctele de vedere pentru a putea duce cu bine această săptămână şi a scoate cât mai multe puncte din aceste meciuri. Suntem încă sub presiune, suntem acolo jos şi fiecare punct şi fiecare victorie sunt foarte importante. Sper să putem înlănţui rezultate pozitive şi să ne preocupăm şi în continuare de creşterea formei sportive, pentru a presta un joc cât mai apropiat de nivelul pe care echipa şi-l doreşte sau îl poate oferi”, a spus Alin Artimon.

La rândul său, Constantin Stoica a declarat că meciul de la Mioveni este unul greu, dar nu e imposibil ca gugulanii să facă o figură frumoasă acolo. „Alături de coechipierii mei sper să aducem toate cele trei puncte, sau măcar unul, şi suntem încrezători şi pregătiţi să luptăm până la capăt”.

Sper ca din deplasarea de la Mioveni să venim cu punct, cu puncte, fiindcă avem nevoie în lupta noastră pentru salvarea de la retrogradare”, a spus în finalul conferinţei de presă şi Marius Tomozei.

Sorin ROGOZ