„Aliaţii” şi-au depus candidaturile pentru bătălia din 9 decembrie


La sfârşitul săptămânii trecute, cei şapte candidaţi ai Uniunii Social Liberale Caraş-Severin, însoţiţi de copreşedinţii Alianţei, Marcel Vela şi Ion Mocioalcă, au fost la sediul Biroului Electoral Judeţean, pentru a-şi depune oficial candidaturile pentru bătălia care se va da la alegerile parlamentare din 9 decembrie. Imediat după ce au sosit la sediul BEJ, candidaţii au intrat în birou, au completat actele, după care au ieşit încrezători şi au dat câteva declaraţii. Preşedintele PNL şi totodată primarul municipiului Caransebeş, Marcel Vela, este convins de faptul că cei şapte candidaţi vor reuşi să iasă învingători în toate Colegiile din Caraş-Severin.

„Sper ca toţi cei şapte candidaţi să obţină cel puţin 50 la sută plus unu din voturile populaţiei, astfel încât Caraş-Severinul să fie reprezentat de şapte parlamentari, plus încă doi sau trei de la celelalte partide. În acest context, judeţul va avea un cuvânt de spus la nivel naţional. Dosarele au fost acceptate, astfel încât putem spune că a început competiţia electorală. Campania va fi una pozitivă, civilizată. Fiecare candidat le va prezenta oamenilor ceea ce vrea să facă pentru Colegiul în care candidează”, a spus Marcel Vela la ieşirea din Biroul Electoral Judeţean.

Iosif Secăşan, actual parlamentar de Caraş-Severin, este convins că timpul pe care l-a petrecut la Bucureşti, în Senatul României, l-a ajutat să cunoască suficient de bine mecanismele, astfel încât să poată ajuta judeţul.Sper ca, printr-o majoritate a USL, să i se asigure o stabilitate României, stabilitate care să îi dea ţării o nouă Constituţie. De altfel, cred că acest lucru se va întâmpla”, a spus senatorul liberal. Iosif Secăşan mai militează pentru modificarea Legii sănătăţii, precum şi pentru descentralizare, în sensul înfiinţării, în România, a Regiunilor.

Sonia BERGER