Dan Paici, „Lupul Singuratic” din Caransebeş, vrea să ajute TurciaDe-a lungul activităţii sale de împătimit al aventurii, caransebeşeanul Dan Paici, cunoscut şi sub numele de „Lupul Singuratic”, a făcut o mulţime de lucruri inedite. Printre acestea, se numără expediţia din Nepal, unde a escaladat Masivul Annapurna, înalt de peste 8.000 de metri, îmbrăcat într-un costum popular bănăţean, fiind, astfel, primul român care îşi promovează tradiţiile şi portul popular la această altitudine. În anul 2005, a reuşit performanţa de fi primul bănăţean care a atins Cercul Polar, cu o sanie trasă de câini.
A participat, de asemenea, la Turul Internaţional Danubian, o regată de peste 2.500 de kilometri, de la Ingolstadt până la Sfântu Gheorghe, ultima sa ispravă fiind Raliul Budapesta – Bamako, o aventură de 16 zile, în care a parcurs 8.800 de kilometri într-o Dacie 1300.
Printre toate aceste călătorii, el a făcut şi un tur al Turciei cu mașina și, conform spuselor sale, a fost foarte bine primit peste tot. Acum, „Lupul Singuratic” din Caransebeş vrea să încerce să îi ajute pe oamenii aceia greu încercați de natură. El va pleca în Turcia chiar și numai cu ce va reuși să adune de la familie.
Pe pagina de socializare, Dan Paici a anunţat că aşteaptă donaţii constând din pături, haine groase (în stare bună), radiatoare, primusuri, alimente neperisabile, corturi, saci de dormit etc., şi că doreşte să plece în cel mai scurt timp. El poate fi contactat la numărul de telefon 0766/617182.
Bogdan NAUM