Horoscop


Berbec

În cuplu, comunicarea este din ce în ce mai bună, iar dv. şi persoana iubită reuşiţi să cădeţi foarte repede de acord asupra unor lucruri din cauza cărora v-aţi certat până acum. Amândoi sunteţi mult mai concilianţi şi mai dispuşi să faceţi compromisuri. Cu banii staţi bine, în principiu, însă, dacă vă lăsaţi cuprins de febra cumpărăturilor, atunci situaţia va fi cu totul alta.

Taur

La serviciu vă descurcaţi foarte bine cu sarcinile pe care le aveţi de rezolvat şi reuşiţi să găsiţi soluţii practice la problemele cu care vă confruntaţi. Sunteţi capabil să faceţi faţă situaţiilor neprevăzute, pentru că aveţi o capacitate de adaptare uimitoare şi sunteţi extrem de creativ. Aveţi parte de satisfacţii în relaţiile cu partenerul, care vă dovedeşte cât vă este de loial.

Gemeni

Încercaţi să vă eliberaţi de stresul acumulat din cauza unor probleme profesionale şi să vă concentraţi atenţia asupra relaţiei dv. sentimentale. Fiţi mai tandru şi mai afectuos cu persoana iubită, fără să vă mai faceţi tot felul de griji. Vă confruntaţi cu nişte complicaţii. Aveţi senzaţia că nu sunteţi apreciat la adevărata valoare şi vă gândiţi chiar să vă schimbaţi locul de muncă.

Rac

Încercaţi să fiţi mai optimist şi să priviţi lucrurile dintr-o perspectivă mai amplă. Nu vă cramponaţi de tot felul de idei preconcepute, ci încercaţi să fiţi mai deschis şi să acceptaţi să schimbaţi unele lucruri în viaţa dv. În plan sentimental, veţi primi tot ceea ce aşteptaţi, cu condiţia să oferiţi la fel de mult. Unele posibile probleme de sănătate, către sfârşitul intervalului.

Leu

Este posibil să obţineţi nişte informaţii confidenţiale de la un coleg de serviciu. Acestea vă vor ajuta foarte mult, în momentul în care vă veţi confrunta cu o situaţie destul de dificilă, care se va ivi pe parcursul acestei săptămâni. În relaţia de cuplu este indicat să evitaţi deciziile luate în clipele tensionate sau sub emoţia momentului, şi veţi vedea că partenerul vă va fi alături.

Fecioară

Vă simţiţi puternic atras de persoana iubită şi vă exprimaţi sentimentele cu multă pasiune. Sunteţi mulţumit de felul în care decurge relaţia dv., iar orice gest al partenerului vă impresionează profund. În activitatea profesională daţi dovadă de creativitate. Chiar dacă sunteţi foarte încântat de rezultatele muncii dv., s-ar putea ca alţii să nu privească acest lucru cu ochi buni.

Balanţă

Sunteţi într-o formă fizică bună, însă, uneori, deveniţi nervos şi nerăbdător. Se poate să aveţi şi probleme cu somnul. Situaţia financiară rămâne stabilă, însă este recomandat să fiţi foarte prudent cu banii şi să nu vă asumaţi riscuri, pentru că lucrurile pot lua o întorsătură urâtă. În timpul liber, sunteţi grijuliu cu partenerul de viaţă şi îi oferiţi afecţiune şi înţelegere.

Scorpion

Comunicaţi şi cooperaţi foarte bine cu superiorii, iar, la rândul lor, ei sunt receptivi faţă de dv. Aceştia vă acceptă cu uşurinţă ideile şi vă acordă mai multă libertate de decizie, deoarece sunt conştienţi de potenţialul dv. ridicat. În cazul în care există mici discuţii sau neînţelegeri în relaţia cu familia, este important să clarificaţi totul, pentru a evita alte probleme, mai mari.

Săgetator

Este posibil ca unele tensiuni mai vechi să se acumuleze şi să răbufnească un scandal între dv. şi partenerul de cuplu. Încercaţi să nu mai alimentaţi acest conflict şi să vă reprimaţi pornirile şi reacţiile exagerate. Sunteţi în măsură să luaţi hotărâri excelente în gestionarea bugetului. Deciziile pe care le luaţi în ceea ce priveşte activitatea profesională trebuie gândite însă cu mult calm.

Capricorn

În această perioadă s-ar putea să vă contraziceţi cu unele persoane care nu vor fi de acord cu ideile dv., dar nu trebuie să vă supăraţi, pentru că ele nu intenţionează să se certe, ci doar să îşi susţină propriile păreri. Până la urmă lucrurile vor intra pe făgaşul normal, iar echilibrul dv. va fi deplin, deoarece la locul de muncă vă consolidaţi poziţia câştigată cu atâta efort, iar partenerul vă e alături în tot ce faceţi.

Vărsător

Iniţiativele în domeniul financiar nu sunt indicate, mai ales dacă vizează sume mari. Inspiraţia de care daţi dovadă vă permite să găsiţi soluţii pentru unele din problemele personale. Persoana iubită s-ar putea să fie oarecum nemulţumită, considerând că nu-i acordaţi suficientă atenţie. Încercaţi să o trataţi cu mai multă înţelegere dacă doriţi să aveţi o săptămână liniştită.

Peşti

La serviciu vă veţi bucura de aprecierea superiorilor ierarhici. N-ar fi exclus să vi se dea noi sarcini, semn că se mizează mult pe calităţile dv. profesionale. Dacă veţi da dovadă de superficialitate, nu veţi avea niciun avantaj, iar popularitatea dv. va scădea simţitor. Ţineţi cont că multe în viitorul dv. depind de conştiinciozitatea de care veţi da dovadă în această perioadă.