9 mai – Ziua Victoriei!


Şi pentru echipa de tenis de masă de la Clubul Copiilor din Caransebeş, această zi, cu triplă încărcătură istorică, a fost una victorioasă, pentru că cei şapte elevi cu care s-a deplasat prof. Ioan Rein, coordonatorul Cercului de tenis de masă de la Clubul Copiilor din Caransebeş, la Chişineu-Criş, au confirmat, şi de această dată, ridicatul lor nivel de pregătire sportivă.

Astfel, la cea de-a XXXVI-a ediţie a Concursului Internaţional desfăşurat în această localitate din judeţul Arad, echipa caransebeşeană de tenis de masă, alcătuită din trei fete şi patru băieţi, s-a situat pe locul I, contribuind prin punctajul obţinut la clasarea judeţului Caraş-Severin pe prima treaptă a clasamentului.

Demn de menţionat este şi faptul că judeţul nostru n-a mai ocupat locul I pe echipe din anul 2013. Palatul Copiilor Reşiţa s-a deplasat la acest prestigios concurs cu echipajele de karate, karting (actuala campioană naţională), baschet, şah şi, nu în ultimul rînd, tenis de masă, cu reprezentanta sa constantă, atât ca participare, dar mai ales ca valoare, de la filiala sa din Caransebeş.

Dacă la Concursul Naţional de la Drobeta Turnu-Severin, tenisul de masă de la Caransebeş a venit cu un loc I şi cinci locuri II, de la Concursul Internaţional Chişineu-Criş s-a întors cu trei locuri I şi două locuri III. Câştigătorii la această disciplină sportivă au fost următorii: locul I – fete (cat. 11-12 ani), Lidia Gavrilovici (cls. a V-a, Colegiul Naţional „C.D. Loga”, ea ocupând aceeaşi poziţie şi la Drobeta Turnu-Severin); (cat. 17-18 ani), Estera Gavrilovici (cls. a XI-a, Colegiul Naţional „C.D. Loga”, ea fiind şi actuala campioană judeţeană la licee); locul I – băieţi (cat. 11-12 ani), Nicu Gavrilovici (cls. a IV-a, Colegiul Naţional „C.D. Loga”); locul III – băieţi (cat. 13-14 ani), David Gavrilovici (cls. a VII-a, Colegiul Naţional „C.D. Loga”, actualul campion judeţean la gimnaziu); locul III – băieţi (cat. 15-16 ani), Timotei Gavrilovici (cls. a X-a, Colegiul Naţional „C.D. Loga”).

Laurenţiu ADAM