Horoscop


Berbec

În această săptămână este posibil să aveţi ocazia să obţineţi un câştig bănesc dintr-o activitate de colaborare sau parteneriat. Un proiect mai vechi ar putea prinde contururi reale. Sentimentele vor fi mai profunde şi, dacă veţi reuşi să vă stăpâniţi dorinţa de a domina, veţi avea ocazia să vă consolidaţi relaţia de cuplu. Partenerul ar putea avea o realizare.

Taur

Aţi putea face unele mici schimbări în apartament, ceea ce vă va îmbunătăţi starea de spirit. Interesul pentru chestiunile financiare va fi peste nivelul obişnuit în această perioadă. Veţi avea ocazia să faceţi o investiţie sau să semnaţi o colaborare pe care o aveaţi în plan de ceva timp. Starea de nervozitate vă poate pune într-o situaţie neplăcută faţă de prieteni şi de persoana iubită.

Gemeni

Vă veţi implica într-o activitate nouă, care vă va obliga la un efort susţinut. Din fericire, starea fizică vă permite să vă puneţi ideile în practică. Veţi primi propuneri de colaborare deosebit de interesante şi ar fi păcat să nu le luaţi în seamă. Partenerul de viaţă vă va oferi sprijinul necondiţionat. Puteţi avea mai multă încredere în sfaturile colegilor, mai ales în ceea ce priveşte chestiunile profesionale.

Rac

Relaţia cu cei din familie va fi cam tensionată şi ar fi de dorit să nu daţi curs pornirilor impulsive. În plan profesional, totul merge excelent, şefii sunt de partea dv. Nu vor lipsi ocaziile de a participa la diverse activităţi sociale, care vă vor da posibilitatea de a vă relaxa, dar şi de a găsi susţinători pentru proiectele în care sunteţi implicat. Traversaţi o perioadă mai dificilă financiar.

Leu

Tot ceea ce ţine de colaborări vă favorizează din toate punctele de vedere. Interesul pentru chestiunile materiale va creşte simţitor, când vi se va oferi ocazia să faceţi o investiţie tentantă. Totuşi, nu este momentul să vă asumaţi riscuri. Fiţi prudent cu cheltuielile, indiferent de ce vă sugerează cunoscuţii. În relaţia de cuplu încercaţi să fiţi mai conciliant.

Fecioară

Dacă sunteţi implicat într-o relaţie stabilă, este posibil ca partenerul să se confrunte cu situaţii dificile, ceea ce vă va afecta şi pe dv. într-o bună măsură. N-ar fi exclus nici să fie obligat să plece la un drum. Sunteţi dornic să vă implicaţi în tot felul de activităţi, căci forma fizică vă permite. Ţineţi cont, totuşi, că inima vă este ceva mai sensibilă în această perioadă şi nu exageraţi.

Balanţă

Colaborările v-ar putea aduce unele satisfacţii în plan material, dar va fi nevoie de eforturi mari. În această perioadă, sunteţi mai impulsiv şi riscaţi să aveţi tot felul de neînţelegeri cu cei din jur. Pe cât posibil, cenzuraţi-vă pornirile critice, care nu vor face decât să vă încurce planurile. Deşi nu prea vă mai rămâne timp liber, ambiţia de a termina ce aţi început nu poate să vă aducă decât câştiguri.

Scorpion

Încercările de a vă impune punctele de vedere nu vor face decât să tensioneze relaţia de cuplu. Cel mai bine ar fi să lăsaţi lucrurile să evolueze de la sine şi nu veţi avea de ce să vă plângeţi. Încercaţi să evitaţi manifestările impulsive; în caz contrar, veţi avea o perioadă obositoare. Un mic câştig suplimentar vă va face să încheiaţi săptămâna cu zâmbetul pe buze.

Săgetător

Entuziasmul afectiv este la limita superioară, aşa că petrecerea timpului liber în compania partenerului va fi o plăcere. Din păcate, programul nu va fi cel pe care vi-l doriţi. Relaţia cu colegii va fi cam agitată şi veţi avea parte de obstacole oarecum neaşteptate. Ar fi bine să vă organizaţi în aşa fel încât să nu neglijaţi nici sarcinile profesionale.

Capricorn

Nevoia de dialog, de comunicare va fi accentuată în această perioadă, aşa că aţi putea discuta cu partenerul pe marginea proiectelor de viitor. Pregătiţi-vă să fiţi alături de un prieten, căci este posibil ca acesta să se confrunte cu o problemă de sănătate. Se pare că nu sunteţi într-o formă prea bună. Nu vă asumaţi noi responsabilităţi, pentru că riscaţi să vă irosiţi energia.

Vărsător

Situaţia financiară vă cam nemulţumeşte, dar nu este cazul să aveţi o discuţie pe această temă. Chestiunile se vor rezolva într-un viitor nu foarte îndepărtat, aşa că nu are rost să vă complicaţi. În rest, iniţiativele din această perioadă se vor dovedi de succes, căci perseverenţa de care daţi dovadă este apreciată la toate nivelurile. Puteţi avea mai multă încredere în farmecul dv.

Peşti

În această perioadă reuşiţi să faceţi o impresie bună oriunde vă veţi duce. Cineva din anturajul apropiat ar putea da semne că vă simpatizează. O rudă tânără va face comentarii legate de viaţa dv. sentimentală, ceea ce vă va deranja, dar nici nu are rost să răspundeţi. Sunteţi foarte entuziasmat de promisiunile care vi se fac, dar ar fi bine să vă păstraţi realismul.