40 de medalii pentru familia atletismului caransebeşean


Secţia de atletism a Clubului Sportiv Şcolar Caransebeş a adus, de ani buni, şi continuă să aducă, de la nivel de copii, până la seniori, medalii şi trofee care îmbogăţesc palmaresul clubului. Meritul pentru aceste performanţe revine celor care se ocupă de pregătirea sportivilor – profesorului Cristian Dragomir, şef de catedră, nominalizat de mai multe ori antrenor federal, Iulianei şi lui Marian Enache, precum şi Luminiţei Hamat.

În 2013, în vitrina clubului au ajuns nu mai puţin de 40 de medalii, câştigate la întrecerile individuale şi cu ştafetele, la Campionatele naţionale şi Cupa României de copii şi juniori, atât în sală, cât şi în aer liber. Cele mai multe dintre acestea au fost câştigate de Loredana Cimpoieru, care a obţinut două medalii de aur, una de argint şi trei de bronz, la nivel de Junioare 3. Ea este urmată de Nicoleta Cimpoieru, Cristina Peia, Cornelia Peia, Cristina Galescu, Sebastian Scheuşan, Andrei Mirea, Karina Tămăşilă, Yasmina Tămăşilă, Roxana Cârpaci, Nadine Dan, Andreea Irimia, Adina Chirilă, Ioan Dragomir, Cristian Bălan, Flaviu Deteşan, Denisa Ludica, Lucian Achim, Hanni Brecica, Bianca Gai şi Karina Niţu.

Pe lângă aceste rezultate mai mult decât meritorii, atleţii de la CSŞ Caransebeşs-au mai clasat de 33 de ori în primii opt la fazele finale ale competiţiilor naţionale.

Sunt rezultate care ne onorează, mai ales că avem continuitate şi în ceea ce priveşte grupele de vârstă, a declarat prof. Cristian Dragomir. Avem o echipă tehnică alcătuită din foşti sportivi de performanţă, care au dorit să rămână în familia atletismului caransebeşean. Sunt pasionaţi, ceea ce este foarte important, şi dornici să se perfecţioneze permanent. Chiar dacă o anumită perioadă de timp am desfăşurat o activitate în cadrul Federaţiei de specialitate şi am fost mai mult plecat la Bucureşti, am avut o relaţie de colaborare foarte bună”.

Sorin ROGOZ