Voleibaliștii au început pregătirile


Cu doar cinci jucători rămași din ediția trecută de campionat – Birău, Teleleu, Diaconescu, Bejenariu și Petrusevics –, echipa Volei Club Banatul Caransebeș și-a reluat pregătirile pentru noul sezon competițional. Sub comanda lui Răzvan Parpală, fostul antrenor al Naționalelor de cadeți și juniori ale României, se pregătesc și noile achiziții Bogdan Nan, Traian Gemănariu, Nemanja Stevanovic, Alexander Kullo, Bartosz Sufa și Azur Eminovic, acesta din urmă transferat de la Budvanska Rivijera, campioana Muntenegrului, cu care a evoluat sezonul trecut în Liga Campionilor. Eminovic îl va înlocui pe Andrei Laza, care a părăsit echipa.

După 15 septembrie, sunt așteptați să se alăture lotului și cei doi columbieni, Ambuila și Mejia, dar și letonul Petrusevics, toți trei fiind implicați în această perioadă în meciuri cu echipele lor naționale.

După meciurile de verificare pe care le va juca la sfârșitul acestei săptămâni, cel mai probabil cu CS Universitatea Cluj, pentru gugulani urmează două turnee amicale, cel organizat de Steaua București, la care mai participă Arcada Galați și Tricolorul Ploiești, și Cupa Banatului, care va avea loc în Polivalenta din Caransebeș. (S. Rogoz)