Vine Ezerişul cu arme şi bagaje la Caransebeş?Aşa cum i-am mai informat pe cititorii noştri, echipa Progresul Ezeriş, care evoluează în Liga a IV-a, Zona Oraviţa, îşi dispută, începând cu data de 5 octombrie, meciurile considerate pe teren propriu pe Stadionul Municipal din Parcul Teiuş. Măsura luată de staff-ul formaţiei din Ezeriş a venit ca urmare a hotărârii adoptate de Consiliul Local Reşiţa la începutul lunii trecute, prin care stabilea tarifele de 400 de lei pe oră pentru meci şi 100 de lei pentru ora de antrenament pe Stadionul Gloria, acolo unde Progresul juca „acasă”.
Pentru aceasta, a fost nevoie ca aleşii caransebeşeni să stabilească, la rândul lor, tarife pentru utilizarea arenei din Parcul Teiuş, ceea ce s-a şi întâmplat în şedinţa extraordinară din data de 2 octombrie. Astfel, cei din Ezeriş vor plăti 200 lei pe oră pentru meciurile oficiale și 50 de lei pe oră pentru antrenamente, plus cheltuielile aferente amenajării, trasării și tunderii terenului de joc, adică pe jumătate din cât le percepea Reşiţa.
„Din discuțiile pe care le-am avut cu cei de la Ezeriș am înţeles că există posibilitatea ca în sezonul următor, în cazul în care echipa lor promovează în Liga a III-a, să-și mute activitatea complet aici și să îmbrățișeze numele orașului nostru, practic să fie echipa orașului, cu atât mai mult cu cât și acum aproape jumătate din echipa de la Ezeriș sunt foști componenți ai Viitorului Caransebeș”, a spus primarul Felix Borcean.
Sorin ROGOZ