Victorie pe muchie de cuţit


Muncitorul Reşiţa – CSM Lugoj 4-3 (2-1)

În etapa a XVIII-a a Ligii a III-a de fotbal, Seria a IV-a, programată vineri, 5 aprilie, Muncitorul Reşiţa a primit, pe terenul din Lupac, replica formaţiei CSM Lugoj, o grupare în mare criză de puncte, angajată în lupta pentru evitarea retrogradării. Temerile pe care antrenorul principal al echipei gazdă, Viorel Lolea, le-a avut înaintea partidei, s-au confirmat pe durata celor 90 de minute de joc, lugojenii evoluând cu multă ambiţie, având multe momente în care au controlat jocul.

Cu toate acestea, după mai multe ocazii de gol, de ambele părţi, Muncitorul Reşiţa a punctat în minutul 30, prin Ţimbota. Bucuria „gospodarilor” a durat însă doar şapte minute, fiindcă Stoica a restabilit egalitatea, sancţionând o eroare a defensivei reşiţene. Scorul la pauză a fost însă 2-1 pentru Muncitorul, după reuşita lui Boltaşu.

După reluare, în minutul 57, Ţimbota a ridicat scorul la 3-1, insă oaspeţii au avut o revenire spectaculoasă, acelaşi Stoica punctând în minutele 60 şi 63.

Era 3-3, iar şansele echipei Muncitorul Reşiţa de a tranşa victoria păreau minime. Şi, totuşi, în minutele de prelungire, Beică a reuşit să finalizeze o acţiune de atac, purtată pe partea dreapta, de Loba, aducând reşiţenilor cele trei puncte.

În aceeaşi etapă, AFCM Reşiţa a pierdut cu scorul de 3-1 la Minerul Motru, iar FC Caransebeş a stat. În etapa viitoare, a XIX-a, programată vineri, 12 aprilie, FC Caransebeş va juca în deplasare la Jiul Rovinari, Muncitorul Reşiţa se va deplasa la Flacăra Făget, iar AFCM Reşiţa va juca pe teren propriu cu Millenium Giarmata.

În clasament, cele trei echipe cărăşene ocupă poziţii consecutive, astfel: pe locul VI, Muncitorul, cu 22 de puncte, FC Caransebeş este pe locul VII, cu 19 puncte, iar AFCM Reşiţa, cu 18 puncte, ocupă poziţia a VIII-a.