Horoscop


Berbec

La serviciu, nu încercaţi să faceţi totul numai după cum credeţi de cuviinţă, deoarece nu veţi realiza mare lucru. Iniţiativele dv. au toate şansele să se bucure de succes, cu condiţia să ţineţi cont şi de părerea colegilor. N-ar fi exclus să fiţi ceva mai îngândurat în prima parte a săptămânii, dar sprijinul partenerului vă va scoate rapid din această stare.

Taur

Sunteţi tensionat şi asta vă creează greutăţi în comunicarea cu cei din jur. Dedicaţi-vă mai mult relaţiei de cuplu, căci în această direcţie aţi putea avea rezultate care să vă satisfacă. În plan financiar, lucrurile nu evoluează chiar aşa cum vă doriţi, iar cheltuielile par să nu se mai termine. Fiţi prudent în cazul în care doriţi să faceţi o investiţie de mai mari dimensiuni.

Gemeni

Nu duceţi lipsă de energie şi de aceea aveţi tendinţa de a vă implica în activităţi dintre cele mai diverse. Sunteţi entuziast şi bine dispus, dar relaţia cu cei din jur este un pic tensionată. Puterea dv. de convingere este maximă, ceea ce vă permite să obţineţi promisiuni importante. Dacă vi se propune o colaborare, nu este bine să o acceptaţi până când nu vă veţi rezolva toate urgenţele.

Rac

În plan mental, funcţionaţi la limita superioară. S-ar putea să aveţi idei noi, pe care să le prezentaţi şi altora. Trăiţi o emoţie puternică şi aceasta v-ar putea ajuta să realizaţi ceva mai deosebit, să daţi dovadă de un plus de creativitate. Aţi putea măcar să schimbaţi puţin decorul în apartamentul dv. De idei nu duceţi lipsă, dar ar fi bine să cereţi şi părerea persoanei iubite.

Leu

Aveţi chef de o activitate mai deosebită, dar unele treburi vă mai reţin pe acasă. Nu faceţi totul de mântuială, căci se va găsi cineva să vă facă observaţie. În plan social, veţi avea o realizare, pe care de fapt o aşteptaţi de mai mult timp. Dacă aveţi de semnat acte, fiţi atent la toate detaliile, deoarece se pot ivi tot felul de încurcături. Colegii de serviciu vă vânează orice greşeală, aşa că nu le daţi apă la moară.

Fecioară

Nu sunteţi în forma dv. cea mai bună, ceea ce vă stârneşte îngrijorare în ceea ce priveşte sănătatea. De fapt, nu este nimic grav, doar că trebuie să fiţi mai atent la alimentaţie. Relaţia cu prietenii poate fi cam încordată. O sumă de bani v-ar putea intra în buzunar, ceea ce vă va permite satisfacerea unui capriciu. Sunteţi puţin cam dezorientat, aşa că mai bine odihniţi-vă.

Balanţă

Este necesar să discutaţi cu partenerul, pentru a ajunge la un acord în ceea ce priveşte chestiunile familiale. Încercaţi să înăbuşiţi din faşă orice urmă de dispută. În ceea ce priveşte cheltuielile, n-ar fi rău să fiţi mai precaut. La serviciu, sunteţi prea egocentrist şi asta nu vă ajută în relaţiile cu ceilalţi. Dacă vi se va face o propunere de colaborare, acceptaţi-o.

Scorpion

Este posibil să primiţi o sumă de bani pe care o aşteptaţi de mai mult timp. Sunteţi cam obosit, dar ideile pe care le aveţi vă ajută să vă descurcaţi fără probleme. Cel mai favorizat rămâne totuşi domeniul intelectual, în care puteţi avea o realizare deosebită. În anturajul apropiat se vor ivi unele altercaţii şi ar fi bine să nu interveniţi. Colegii şi prietenii vă acuză că sunteţi prea rigid şi intransigent.

Săgetător

Staţi ca pe ghimpi în aşteptarea unei veşti care întârzie să apară. Dacă veţi da dovadă de mai multă răbdare va fi mai bine pentru toată lumea. Aţi face bine dacă aţi ieşi câteva ore în aer liber, pentru a vă deconecta. De fapt, activităţile recreative vă vor permite să îmbinaţi utilul cu plăcutul. Cineva din familie vă va anunţa o mică realizare, pe care o veţi sărbători împreună.

Capricorn

Este foarte posibil să obţineţi o aprobare pe care aţi cerut-o cu mult timp în urmă. Un coleg va avea probleme şi de aceea vă va solicita ajutorul. Oricum, lucrurile se vor rezolva fără niciun fel de emoţii. Sfaturile dv. pot salva multă lume din încurcătură, dar ar trebui să fiţi precaut cu cei pe care nu-i cunoaşteţi suficient de bine. Partenerul vă va răsfăţa şi vă va face un cadou.

Vărsător

Pentru această săptămână ar fi de dorit să nu ascultaţi sfaturile colegilor, care, deşi foarte binevoitori, dau dovadă de multă superficialitate. Partenerul este cel care vă poate oferi stabilitatea de care aveţi nevoie. În cazul în care veţi face unele schimbări pe care le aveaţi în vedere, ar fi bine să nu vă grăbiţi. Răbdarea este cuvântul de ordine. Puteţi să vă bazaţi pe susţinerea familiei în proiectele viitoare.

Peşti

În cazul în care sunteţi implicat într-o activitate intelectuală, calităţile dv. au toate şansele să iasă în evidenţă. Aţi putea să faceţi o mulţime de drumuri şi nu are niciun rost să vă împotriviţi, căci aveţi toate şansele să puteţi îmbina utilul cu plăcutul. Fiţi totuşi atent, căci sunt posibile incidente. În ceea ce priveşte relaţia cu cei din jur, evitaţi indiscreţiile şi totul va fi bine.