Unirea, sărbătorită prin… sport


Nici la Clubul Copiilor din Caransebeş ziua de 24 ianuarie nu a trecut fără a fi sărbătorită. Astfel, la aniversarea celor 155 de ani scurşi de la Unirea Principatelor Române, prof. Ioan Rein, coordonatorul Cercurilor de tenis de masă şi de gimnastică acrobatică, a organizat, la un nivel mai restrâns, competiţii la cele două discipline sportive, în care s-au întrecut elevii care frecventează aceste cursuri.

La gimnastică acrobatică, la clasele I-IV, locul I a fost ocupat de Oana-Estera Rein (clasa a II-a, Şcoala Generală Nr. 2), pe locul doi fiind Heidy-Olimpia Rein (clasa a II-a, Şcoala Generală Nr. 2); la clasele V-VIII, câştigătoare a fost Ioana-Mihaela Chelu (clasa a VII-a, Şcoala Generală Nr. 2), urmată de Anca-Cristina Răbuşanu (clasa a VI-a, Şcoala Generală Nr. 2).

La tenis de masă, la clasele I-IV, fete, primul loc i-a revenit elevei Heidy-Olimpia Rein (clasa a II-a, Şcoala Generală Nr. 2), pe poziţia secundă situându-se Oana-Estera Rein (clasa a II-a, Şcoala Generală Nr. 2); la clasele IX-XII, fete, pe locul I s-a clasat Estera Gavrilovici (clasa a IX-a, Liceul Pedagogic „C.D. Loga”). La băieţi, la clasele V-VIII, locul I a fost adjudecat de David Gavrilovici (clasa a VI-a, Liceul Pedagogic „C.D. Loga”), pe poziţia a II-a situându-se Edi Izvernari (clasa a V-a, Şcoala Generală Nr. 2); la clasele IX-XII, competiţia a fost câştigată de Timotei Gavrilovici (clasa a X-a, Liceul Pedagogic „C.D. Loga”), urmat de Andrei Izvernari (clasa a XI-a, Liceul Tehnologic „Decebal”).

Câştigătorii primelor trei locuri au primit diplome frumos concepute, în colaborare cu Dan Apostol. (S. Rogoz)