Un milion pentru Căminul cultural din Slatina-Timiş


În luna iulie, Gheorghe Roma, primarul comunei Slatina-Timiş, a semnat contractul de finanţare pentru proiectul pe care administraţia locală l-a depus la începutul acestui an la Compania Naţională de Investiţii. Proiectul prevede reabilitarea şi modernizarea Căminului cultural din centrul de comună, iar CNI l-a declarat eligibil.

Îmi doresc ca lucrările să demareze cât mai repede, însă acest lucru nu depinde de noi, pentru că cei care se vor ocupa de derularea acestui proiect sunt cei de la Compania Naţională de Investiţii. În proiect avem prevăzute lucrări de întărire a structurii de rezistenţă, dar şi de interior. Chiar dacă în trecut am reuşit, prin eforturi proprii, dar şi cu sprijinul colaboratorilor belgieni din oraşul înfrăţit Geel, să modernizăm şi să dotăm această unitate, mai sunt multe de făcut. Acoperişul şi exteriorul clădirii lasă de dorit, aşa că fondurile Companiei Naţionale de Investiţii sunt binevenite“, ne-a spus Gheorghe Roma.

Valoarea proiectului este de un milion de lei, din care 30 la sută reprezintă contribuţia Primăriei Slatina-Timiş. (M. Doman)