ANUNŢ IMPORTANT


Străzile pe care se lucrează în săptămâna 05.07-10.07.2010, în cadrul Programului ISPA, de reabilitare a reţelelor de apă, sunt:

În Bocşa şi Oţelu Roşu lucrările s-au finalizat, în prezent executându-se refaceri de străzi şi trotuare, precum şi mici remedieri acolo unde se constată că este necesar.

Anina: Victoriei, în rest executându-se lucrări de refacere a carosabilului, precum şi mici remedieri acolo unde se constată că este necesar.

Caransebeş: Asfaltare şi lucrări pe străzile N. Titulescu, Pajiştei, Ardealului 109, Antoniu Sequens.

Oraviţa: Simion Mangiuca, Eftimie Murgu, 1 Decembrie 1918.

Moldova Nouă: Staţia de Pompare şi la rezervoare, precum şi pe străzile Ioan Slavici, C. Daicoviciu, Nicolae Titulescu, Crinilor, Liliacului şi Dunării.

Ne cerem scuze, pe această cale, cetăţenilor, pentru neplăcerile create de executarea acestor lucrări, dar îi informăm că execuţia reţelelor este aproape finalizată, în prezent desfăşurându-se lucrări de remediere, corecturi, refacere a carosabilului şi branşare a consumatorilor.

Ne exprimăm, pe această cale, satisfacţia de a vă anunţa că lucrările din cadrul Programului ISPA se apropie de finalizare şi sperăm ca, în final, acestea să se ridice la standardele prevăzute în proiect şi la înălţimea aşteptărilor cetăţenilor.