Sute de caransebeşeni, pe 122 de locuri de muncă scoase la bursăÎn organizarea Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Caraș-Severin, la Muzeul Județean de Etnografie și al Regimentului de Graniță Caransebeș a avut loc, la sfârşitul săptămânii trecute, Bursa generală a locurilor de muncă.
Cele 15 firme care au participat au avut o ofertă de 122 de locuri de muncă, de la contabil, agent vânzări, casier, muncitor necalificat, tehnician mentenanță, electrician auto, inspector ITP, inginer C.F.O.P., inginer îmbunătățiri funciare, până la fierar-betonist, dulgher, instalator încălzire centrală și gaz, mecanic utilaje, mașinist pe mașină de terasamente, asfaltator, conducător auto pentru transport marfă și multe altele.
Evenimentul s-a adresat tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau celor care au dorit să se reorienteze profesional spre ocupații cu posibilități de menținere a raportului de muncă pe termen mediu și lung, la Caransebeş participând câteva sute de persoane interesate. (Foto: Mihai Oancea)
Cosmin VLAD