Străzile, în planurile Primăriei


În ultima perioadă, la Caransebeş s-au efectuat o serie de lucrări de asfaltare, străzile care au beneficiat de acest „tratament” fiind Cloşca, Crişan şi o parte din Eftimie Murgu. O noutate pentru municipiul de pe malurile Timişului şi Sebeşului constă din amenajarea, pe viitor, a unor benzi pentru biciclişti, pe aceste artere de circulaţie.

Noul viceprimar, Cornel Galescu, a vorbit şi despre preocuparea administraţiei locale pentru esteticul străzilor din Caransebeş, astfel că, în cel mai scurt timp, echipele municipalităţii urmează să treacă la plantarea de pomi. „Este vorba în special de Strada Ardealului, unde gardul din fier forjat va fi întrerupt şi din loc în loc vor fi plantaţi pomi. Vrem să extindem acest proiect la nivelul întregului municipiu“.

Referitor la lucrările care se desfăşoară în Centru civic, viceprimarul a spus că distribuitorul de gaz metan înlocuieşte mai multe ţevi vechi, pentru a asigura o presiune normală pe străzile C.D. Loga, Mihai Viteazul, Halici şi Morilor. (S. Berger)