Get Adobe Flash player

Sorin Maxim, din nou la ADR Vest

Începând de luni, 16 mai, Sorin Maxim a revenit – în calitate de director general – la Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest, ca urmare a demisiei sale din funcția de Secretar de stat din cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, funcție pe care a ocupat-o în perioada 26 ianuarie – 13 mai.

Decizia de eliberare din funcție, semnată de primul-ministru Dacian Cioloș, a devenit oficială prin publicarea acesteia în Monitorul Oficial din data de 13 mai.

În această perioadă, s-a realizat lansarea efectivă a cinci priorități de investiții din cadrul Programului Operațional Regional 2014 – 2020. Cea de-a șasea prioritate de investiții – cea destinată finanțării microîntreprinderilor – urmează să fie lansată în viitorul apropiat, schema de minimis fiind deja aprobată de Consiliul Concurenței. Programul Operațional Regional 2014 – 2020 reprezintă, prin prioritățile de investiții deja lansate, programul de finanțare cu cele mai importante sume de bani disponibile pentru accesare, în acest moment. (S. Berger)

Traducere
Slovensky Med
Servicii deratizare Transal Urbis


Servicii Transal Urbis