Scorilo se pregăteşte de retur


Miercuri, 17 februarie, FC Scorilo Caransebeş a susţinut cel de al doilea meci de verificare din acest an, în compania aceleiaşi formaţii pe care o învinsese cu o săptămână în urmă, cu scorul de 1-0, Muncitorul Reşiţa. Confruntarea a avut loc tot pe stadionul ACH din Pipirig şi a fost câştigată cu 2-1 de echipa-gazdă, prin golurile înscrise de Patrona şi Damian, respectiv Zgăbei, pentru oaspeţi. Băieţii antrenaţi de Ion Ibric au întâlnit o formaţie bună, din cel de al treilea eşalon valoric, întărită în mai toate compartimentele ca urmare a transferurilor efectuate în pauza competiţională. Cam la fel stau lucrurile şi la Scorilo, unde au venit o serie de jucători tineri, echipa caransebeşeană fiind, din câte s-a putut vedea în joc, în plin progres.

Sâmbătă, 20 februarie, Scorilo a primit, tot pe arena din Pipirig, replica formaţiei Metalul Oţelu Roşu, pe care a învins-o cu scorul de 4-0, prin golurile marcate de Stanca, de două ori, Patrona şi Damian.

În toată această perioadă, elevii lui Ion Ibric, cărora li s-au alăturat şi juniorii clubului, au efectuat două stagii de pregătire pe Muntele Mic, la unul dintre hotelurile lui Gheorghe Simescu, căruia preşedintele Petru Rogovan ţine să-i mulţumească şi pe această cale pentru excelentele condiţii de cazare şi masă asigurate sportivilor. După încheierea celor două stagii de câte patru zile, fotbaliştii caransebeşeni au intrat în regim de semicantonament, cu antrenamente pe propriul teren, masa fiind asigurată la restaurantul Hotelului GeAS, al aceluiaşi om care stă mereu lângă echipă, Gheorghe Simescu.

În ceea ce priveşte transferurile din intersezon, Petru Rogovan ne-a mai informat că au fost împrumutaţi până în vară la Autocatania Caransebeş Românu, Bădeţ şi Neagu, la Scorilo venind la schimb Băluţă, Ionescu şi ……..

De asemenea, recent s-a hotărât data începerii returului Ligii a IV-a, care este 13 martie, cu o săptămână mai târziu decât era prevăzut iniţial. În 6 martie este programată o etapă de Cupa României, cu concitadina Autocatania Caransebeş, meciul urmând să se dispute pe terenul echipei Scorilo.

Miercuri, 24 februarie, Scorilo a disputat al doilea meci de pregătire în compania formaţiei Metalul Oţelu Roşu.

Sorin ROGOZ