S-a deschis ștrandul!


Ștrandul Municipal din Teiuș și-a deschis sâmbătă, 9 iulie, porțile pentru caransebeșenii aflați în căutarea unei oaze de răcoare. La dispoziția acestora stau bazine pentru copii și adulți, teren de beach volley și terase care oferă o gamă largă de produse de sezon.

În ultimele zile, angajații administrației locale au finalizat ultimele detalii, astfel încât cetățenii de toate vârstele, care-i vor să se simtă bine,  să beneficieze de toate condițiile și de confortul necesar. „Am rămas impresionat de amenajarea pe care au realizat-o cei de la Serviciul Public de Întreținere și Reparații din cadrul Primăriei. Apa din piscină e foarte curată, are un aspect deosebit, spațiile sunt îngrijite, terenurile de sport sunt, de asemenea, amenajate. Îi invităm pe cetățenii Caransebeșului, și nu numai, să invadeze ștrandul, acest loc emblematic al municipiului nostru”, a spus primarul Felix Borcean,  care, cu doar o zi înainte de deschiderea obiectivului, a fost să verifice stadiul pregătirilor.

Noul edil nu a exclus faptul ca, din acest an, tradiția de a organiza „Serbările Verii” la ștrand să fie reluată. 

Prețul unui bilet de intrare este de 5 lei pentru adulți și de 2 lei pentru copii, iar programul de funcționare a ștrandului este zilnic între orele 9-22. (B. Meteș)