Romi Varga, ,,Coşmarul” din Teregova, a fost arestat!


După ce ani buni a terorizat familia fostului preşedinte Emil Constantinescu,

Romi Varga, ,,Coşmarul” din Teregova, a fost arestat!

Familia fostului presedinte, Emil Constantinescu, a fost ani de zile tinta atacurilor lui Romi Varga

Familia fostului presedinte, Emil Constantinescu, a fost ani de zile tinta atacurilor lui Romi Varga

Devenit celebru după ce ani în şir a fost coşmarul familiei fostului preşedinte al României, Emil Constantinescu, Romi Varga – care a crescut la Casa de Copii din Teregova şi o vreme a locuit la Oţelu Roşu – a pus iarăşi Poliţia pe jar. El a fost arestat din nou, după numai trei luni petrecute în libertate, deoarece, imitând vocea fiicei fostului şef de stat al României, Norina Constantinescu, cerea de la anumite firme sponsorizări de 10.000 de lei. Romi Varga se laudă că între victimele escrocheriilor sale se numără parlamentari, miniştri sau oameni de afaceri, nominalizându-i pe Nicolae Văcăroiu, Ion Ţiriac sau Mugur Isărescu. (C. Senco)

Romi Varga, cel care a devenit faimos după ce ani de zile a constituit coşmarul familiei fostului preşedinte Emil Constantinescu, a revenit în atenţia poliţiştilor. El obişnuia să imite la telefon vocea soţiei preşedintelui şi cerea sponsorizări sau donaţii. Romi Varga a fost din nou arestat acum pentru că, de această dată, tot telefonic, a imitat vocea fiicei fostului preşedinte, Norina Constantinescu, cerând la mai multe firme o sponsorizare de 10.000 de lei. Poliţiştii se aşteptau ca Varga să recurgă la vechile obiceiuri, pentru că el se liberase din puşcărie în luna februarie.

Recidivistul are 28 de ani şi a crescut la Casa de Copii de la Teregova. La împlinirea vârstei de 18 ani a părăsit Centrul de plasament şi a primit o locuinţă socială la Oţelu Roşu, dar, după o vreme, a părăsit oraşul şi a plecat la Bucureşti, unde şi-a început „cariera“ de escroc. El şi-a ales ca ţinte, în primul rând, parlamentari, miniştri, dar şi oameni de afaceri sau directori ai unor mari companii.

De fiecare dată, cerea un ajutor financiar pentru Romi Varga, un tânăr orfan, după care se prezenta în persoană pentru a încasa banii. Se laudă că a reuşit astfel să-i înşele pe Nicolae Văcăroiu, Ion Ţiriac, Mugur Isărescu, Theodor Stolojan, Teodor Meleşcanu sau Dinu Patriciu. Acum, el riscă alţi ani buni de închisoare, pentru înşelăciune.

Carmen SENCO